شکایت از پلیس فتا میتونه جلوشو بگیره و همینطور کسی از خانواده و شوهرش خبردار نشوند؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده

سلام.خانوم نامزد دار با آقایی رابطه داشتن حدودا ۵ ماه از طریق تلگرام بعد از اون خانوم کلا رابطش با آقا قطع کردن الان ۳سال و نیم میگذره. اون آقا اومده از چت ها و چند تا عکس که داشته اسکرین شات گرفته و تهدید به رابطه اجباری و به زور میکنه و میگه در صورت قبول نکردن خانوم میرم و به همه افراد خانواده و شوهرت میگم تا ابروت بره میخوام بدونم باید چیکار کرد. شکایت از پلیس فتا میتونه جلوشو بگیره و همینطور کسی از خانواده و شوهرش خبردار نشن? و اینکه خود خانوم چه جرمی داره چون ۳سال گذشته و خانوم باهاش رابطه نداشته و توبه کرده.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

امکان پیگیری و شکایت بابت تهدید از طریق دفاتر خدمات قضایی و پلیس فتا وجود دارد و به دلیل گذشت زمان یا شرایط موجود موجب محکومیت شما نخواهد شد. برای اینکه خانواده و همسرتان متوجه نشوند، بهتر است امور را از طریق وکیل پیش ببرید.

این مسیر کلی برای برخورد با اخاذی و تهدید است، اما روند پنهان ماندن موضوع به نحوه ثبت شکایت و پیگیری پرونده بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

شکایت بابت تهدید و پنهان ماندن از خانواده

شما می‌توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی و پلیس فتا علیه این فرد شکایت تهدید مطرح کنید. رابطه گذشته به دلیل گذشت سه سال و نیم و توبه، موجب محکومیت شما نخواهد شد و جای نگرانی نیست. برای اینکه خانواده و همسر متوجه روند قضایی و ابلاغیه‌ها نشوند، بهتر است برای انجام اقدامات به وکیل وکالت دهید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

از طریق گزارش به پلیس فتا و نیز طرح شکایت به اتهام تهدید از طریق دفاتر خدمات قضایی میتوانید موضوع را پیگیری نمایید . موضوع مورد اشاره شما نیز اگر مشمول مرور زمان نشده باشد بازهم موجب محکومیت شما نخواهد شد و جای نگرانی وجود ندارد . در صورتی که قصد مطلع شدن خانواده را ندارید بهتر است از وکیل استفاده کنید .

ابراهیم صفری

ابراهیم صفری

کارشناس حقوقی

۴٫۷(۱۰۴ نظر)

با سلام
به هر حال امر به دادسرا و شکایت کشیده خواهد شد و اگر قصد دارید خانواده متوجه امر نگردند بهتر است وکیل اختیار نمایید تا اقدامات لازمه را انجام دهد.و پس از محکومیت شخص ، هزینه های دادرسی و حق الوکاله از محکوم اخذ خواهد شد .

فردین حسین نژاد

فردین حسین نژاد

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۹۸۱ نظر)

"با سلام"
شکایت خود را مطرح نموده و از دادستان تقاضای بررسی توسط پلیس فتا نمایید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید