شکایت از فعالیت همزمان معلم در شرکت خصوصی و آموزش و پرورش

پرسیده شده ۲ سال پیش۹ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام، ببخشید راستش من یک همکار دارم معلم هست و شغل ما دو شیفت هست، از اونجایی که صبح ایشون سرکار هستند همیشه شیفت دائم ظهر می‌باشند و بنده چون در صبح به کارهام میرسم می‌خوام گاهی شیفت ظهر باشم، هم حق شیفت بگیرم و هم به کارهای صبح برسم اما متاسفانه سرپرست ما چون با این معلم رفیق هست نمیذاره. حتی چندبار اعلام کردند که شما برو جای دیگه در حالی که در شیفت ظهر این معلم رو هیچ کاری انجام نمیده متاسفانه و خیلی راحت ما و دیگر همکارم رو مسخره می‌کنه. من که دستم جایی بند نیست اما می‌تونم کاری کنم یا از آموزش و پرورش یا از اداره کار بیان و ایشون رو اخراج کنند؟ ضمنا ایشون قراردادی هست و قرارداد می‌بنده. خواهش می‌کنم هر راهی میشه جلوی روم بذاریم تا بتونم کاری کنم. ممنون.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

برای پیگیری تخلف و عملکرد غیرقانونی در محل کار، امکان ارسال گزارش کتبی به آموزش و پرورش منطقه و استان وجود دارد، هرچند به دلیل ابهام در جزئیات، بررسی دقیق‌تر نیازمند ارائه اطلاعات بیشتر است.

امکان پیگیری و گزارش تخلف کاملاً به نوع رابطه استخدامی فرد و قوانین سازمانی مربوط به همان شغل بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

نحوه گزارش تخلف شغلی و شیفت کاری همکار

بیشتر وکلا جزئیات وضعیت شما را برای ارائه پاسخ قطعی مبهم دانسته‌اند. با این حال، اگر عملکرد مدیر یا همکار شما خلاف قانون و خارج از ضوابط شغلی باشد، می‌توانید موضوع را به صورت کتبی به مدیریت آموزش و پرورش شهرستان و در صورت لزوم به اداره کل استان گزارش دهید. برای روشن شدن امکان شکایت از طریق اداره کار یا اخراج، باید نوع قرارداد و شرایط استخدامی طرفین به طور دقیق‌تر بررسی شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۹ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
امین ولی زاده

امین ولی زاده

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۳۱ نظر)

با سلام ، دوست عزیز ، سوال تون کمی مبهم هست ، لطفا با برقراری مشاوره تلفنی با بنیاد وکلا با ما در ارتباط باشید تا راهکار های مناسب و قانونی ارایه گردد.
به هرحال اگر عملکرد مدیر و معلم مذکور غیر قانونی و خارج از پست سازمانی و تعیین شفت تون اجباری هست، کتبا به مدیر ناحیه آموزش و پرورش شهرستان و نهایتا مدیرکل استان گزارش نمایید. بهتر است با متخصص حقوقی مشورت کنید

حسین مظاهری تهرانی

حسین مظاهری تهرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۸۳ نظر)

با سلام
پرسش مبهم است. شرایط را به نحوی گویا تشریح نمایید.

میثم احمدی

میثم احمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

۵٫۰(۶٬۲۳۵ نظر)

درود بر شما، دوست گرامی پرسش شما بسیار مبهم است.

مینا امیری ثانی

مینا امیری ثانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۵۴ نظر)

سلام خدمت شما
پرسش مبهم است

نمایش ۵ پاسخ دیگر وکلا
محمدرضا توکلی

محمدرضا توکلی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۷۵ نظر)

با سلام پرسش شما واضح نیست

محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۹۰ نظر)

سلام
پرسش شما واضح نیست...

ویدا سماوات

ویدا سماوات

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۷۵ نظر)

سلام پرسش شما واضح نیست////

حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

سلام پرسش شما واضح نیست

بهاره درکایی نژاد

بهاره درکایی نژاد

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۹(۱۴ نظر)

دوست گرامی پرسش شما مبهم است

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید