شکایت از تهمت چگونه است؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۶ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

من مدتی قبل از خانمی خوشم امد و اون هم همینطور و به خاطر عدم پذیرش خانواده‌ها حتی خاستگاری هم انجلم نشد الان ۶ تا ۷ ساله من اون خانمو اصلا ندیدم چون اون یه استانه و من یه استان دیگه.
من هیوچ ارتباطی از نظر جنسی با ایشون نداشتم الان که فهمیده دارم ازدواج میکنم هی پیام میفرسته که ازاله بکارت انجام شده باید هزینشو بدی درستش کنم والا فلان میکنم بمان میکنم.
این رو هم میدونم که در این مدل ۶ سال حتما با خیلیای دیگ رابطه داشته چرا که در استوری های اینستاگرامش هر بار یه پسر بود الان خواستم بدونم من باید چکار کنم. ایشون بره شکایت کنه کار به کجا میرسه؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

با توجه به گذشت چند سال و نبود مدارک، ادعای طرف مقابل علیه شما به سختی قابل اثبات است و جایی برای نگرانی نیست. شما می‌توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی به دلیل افترا، مزاحمت یا اخاذی از ایشان شکایت کنید.

این وضعیت کلی است، اما عنوان دقیق شکایت به مدارک و متن پیام‌هایی که در دست دارید بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان شکایت متقابل و دشواری اثبات ادعای طرف مقابل

اثبات ادعای ازاله بکارت بعد از گذشت چند سال برای طرف مقابل بسیار دشوار است و در صورت نداشتن رابطه جای نگرانی وجود ندارد. همچنین باید مراقب باشید در پاسخ به پیام‌ها مطلبی ننویسید که علیه خودتان استفاده شود. شما نیز می‌توانید با استناد به پیام‌های ارسالی، از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت خود را تحت عناوینی مثل افترا، مزاحمت تلفنی یا اخاذی ثبت کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
حمیدرضا شرفی سلاح ورزی

حمیدرضا شرفی سلاح ورزی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

باسلام

شما می تونید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام به شکایت از ایشون کنید. اینکه تحت چه عنوانی شکایت کنید (مزاحمت تلفنی، افترا و تهمت و یا اخاذی) نیازمند بررسی دقیق تر پرونده و ادله شما است.

محسن سلمان زاده

محسن سلمان زاده

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱۳۵ نظر)

سلام با توجه به اظهارات شما که سالهاست رابطه نداری اثبات این مورد سخت است

ابراهیم صفری

ابراهیم صفری

کارشناس حقوقی

۴٫۷(۱۰۴ نظر)

با سلام
ایشان چون مدرکی بر این امر ندارند لذا سعی دارند با پیامک های ساختگی شما را اقدام به نوشتن مطلبی نمایند که ان را به نفع خود در دادگاه سند نمایند
جای نگرانی نیست اثبات این امر که توسط چه کسی ازاله شده صرفا ظرف ۷۲ ساعت ممکن میباشد و بعد از گذشت این زمان ممکن نخواهد بود

سیده ملیحه سادات حسینی

سیده ملیحه سادات حسینی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۱۴ نظر)

به مهر
بسته به مدارک و ادله استنادی تصمیم گیری رای صادر می شود
اگر هیچگونه ارتباطی با ایشان نداشته اید جای نگرانی نیست.

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا
رامین رضایی ابهری

رامین رضایی ابهری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۶(۸۸ نظر)

نسبت به ثبت شکایت به عنوان افترا علیه ایشان اقدام فرمایید.

حسین حاجی زاده

حسین حاجی زاده

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۵۸۵ نظر)

بسته به مدارک و ادله استنادی تصمیم گیری رای صادر می شود

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید