شورای حل اختلاف میگه ما رای صادر کردیم مختومه شد و الان بهم گفتند برو دفتر قضایی شکایت کن، چکار کنم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده

سلام بنده تصادف کردم طرف مقصر افسر اومد کرکی کارشناسی کرد و مقصر طرف مقابل شد افسر راهور بیمه طرف مهره زده و کارت پایان خدمت اون به من داد. فرداش به بیمه نیومد و به من گفت من مدارکم رو اعلام سرقت زدم. و من رفتم شواری حل اختلاف شکایت و و مبلغ ۵۰۰ هزار ازم گرفتند الان شورای حل اختلاف میگه ما رای صادر کردیم مخدومه شد و الان بهم گفتند برو دفتر قضای شکایت کن. الان مراحل من درست طی میشه. من احساس میکنم خود شورا باید توقفقف خودرو صادر کن. الان نظر شما چیه

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اقدام قبلی شما در شورا صرفاً تأمین دلیل برای برآورد خسارت بوده و با گزارش کارشناس مختومه شده است. اکنون باید از طریق دفاتر خدمات قضایی، دادخواست مطالبه خسارت و تأمین خواسته برای توقیف خودرو ثبت کنید.

این مسیر کلی پیگیری خسارت است، اما مرجع صالح برای رسیدگی به مبلغ دقیق خسارت برآوردشده بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

لزوم ثبت دادخواست مطالبه خسارت پس از تأمین دلیل

پرونده اول شما در شورای حل اختلاف تنها مربوط به تأمین دلیل و برآورد میزان خسارت توسط کارشناس بوده و به همین دلیل پس از اعلام نظر کارشناسی مختومه شده است. شورا در مرحله تأمین دلیل دستور توقیف خودرو صادر نمی‌کند. شما باید با در دست داشتن گزارش کارشناسی به دفتر خدمات الکترونیک قضایی بروید و دادخواست مطالبه خسارت بدهید. همچنین همراه با این دادخواست می‌توانید درخواست تأمین خواسته برای توقیف خودروی مقصر را ثبت کنید. در صورتی که مبلغ خسارت تا ۲۰ میلیون تومان باشد رسیدگی در شورا و اگر بیشتر از آن باشد در دادگاه انجام می‌شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
محمدعلی رضائی برزانی

محمدعلی رضائی برزانی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۱٬۵۶۸ نظر)

سلام و درود
احتمالا شما دادخواست تامین دلیل به شورا جهت برآورد خسارات وارده داده اید و کارشناس دادگستری خسارات را برآورد کرده است، حال باتوجه به رقم کارشناسی در صورتی که بالای ۲۰ میلیون تومان است به دادگاه و کمتر از آن به شورا باید دادخواست مطالبه و تامین خواسته جهت توقیف خودرو بدهید.
در صورت لزوم مشاوره تلفنی درخواست کنید تا جزییات و روند پیگیری برای شما توضیح و تشریح کردد.
موفق باشید.

احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

به نظر میرسد که شما تامین دلیل انجام داده اید و باید باستناد گزارش کارشناسی مبادرت به تقدیم دادخواست مطالبه خسارت نمایید .

رقیه بابازاده شهرستانی

رقیه بابازاده شهرستانی

کارشناس حقوقی

با سلام.. احتمالا شما تامین دلیل انجام داده اید و باید براساس گزارش کارشناسی دادخواست مطالبه خسارت نمایید .

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید