شرکت در نزاع از طرف فرد قابل شکایت است؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

با سلام و خسته نباشید خدمت شما

چند هفته پیش در یک گروه تلگرامی دانشجویی که مشغول چت بودیم بنده با شخصی که بر اساس اسمش فکر میکردم آشناست شوخی کردم و ایشان در جواب به بنده اهانت کرده و گفتن که " میام شلوارتو جلو جمع میکشم پایین " بعد این حرفشون اومدن خصوصی بنده و قرار گذاشتن که فردا میام دم دانشگاه منتظرم باش . من بعد از پرس و جو از چند نفر فهمیدم ک ایشون شخص دیگه ای هست و قبلا هم از من کینه داشته چون تو چت هاشون تو گروه به من گفتند که " خیلی دنبالت بودم خوب شد پیدات کردم " . من هم گفتم بهش تو خصوصی که اشکال نداره بیا باهم حرف بزنیم

روز قرار شد و اومدن من با دستم کشیدمش اینور که باهاش حرف بزنم نیومد و دست به یقه شدیم ، یهو دوستش حمله کرد سمت من و دوستم دخالت کرد .
منو کشیدن اینور و جدامون کردن ، ولی دوست ایشون و دوست بنده اون طرف صحنه باهم گلاویز شدن دوست من اول با سر تو صورت دوست ایشون زد و گویا دماغ و دندونش رو شکوند . و دوست ایشون هم با چاقو به پای دوست من زد و فرار کرد .

الان میخواستم تو این قضیه بدونم جرم من چقدره و نقش من چیه ؟ زندان یا دیه داره برا من ؟ چون من هیچ کسی رو نزدم تا بیام کاری کنم جدامون کردن

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

با توجه به اینکه شما آسیبی به کسی وارد نکرده‌اید، تقصیری متوجه شما نیست و دیه و ضرب‌وجرح مربوط به افراد درگیر است، مگر اینکه شکایتی علیه شخص شما مطرح شود.

این پاسخ بر اساس وضعیت فعلی است، اما ثبت شکایت مستقیم از شما یا چگونگی اثبات نقش در نزاع می‌تواند وضعیت را تغییر دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

عدم تقصیر شما در پرداخت دیه و ضرب‌وجرح

شما در ماجرای این درگیری و صدمات وارده تقصیری نداشته‌اید. موضوع ضرب‌وجرح و دریافت دیه تنها میان افراد ضارب و مجروح مطرح است. بنابراین مسئولیتی متوجه شما نیست مگر اینکه از طرف مقابل علیه شما هم شکایتی ثبت شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

با سلام ،شما تقصیری در این خصوص نداشته اید و شاکی و مشتکی عنه برای مطالبه دیه و ضرب و جرح افراد دیگری هستند مگر اینکه علیه شما هم شکایت شود.

سها آگهی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۱۷۶ نظر)

خیر شما تقصیری در این خصوص نداشته اید و شاکی و مشکتی عنه برای مطالبه دیه و ضرب و جرح افراد دیگری هستند مگر اینکه علیه شما هم شکایت شود.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید