سواستفاده از سفید امضا را چگونه باید اثبات کرد؟

پرسیده شده ۸ سال پیش۱ پاسخ ثبت شده

باسلام درپرونده هییت کارشناسی سه نفره وپنج نفره سواستفاده سفیدامضاواثرانگشت تائیدشده یعنی امضاواثرانگشت مقدم بر نوشته است یعنی طرف رسید طلب درست کرده وادعای مبلغ ۴۰ میلیون رسید درست کرده بعداز سفید امضا واثرانگشت نوشته است جرم متهم چه هست متشکرم

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اگر متن پس از امضا و اثرانگشت نوشته شده باشد موضوع نیازمند بررسی است؛ زیرا باید مشخص شود امضا بابت چه چیزی و به چه دلیلی به صورت سفید داده شده بود.

این وضعیت به نظر کارشناسی بستگی دارد اما نتیجه پرونده شما به دلیل و علت سپردنِ سفیدامضا مربوط می‌شود.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

بررسی عنوان جرم در سوءاستفاده از سفیدامضا

در صورتی که ابتدا متن نوشته شده و سپس زیر آن امضا شده باشد سند اعتبار دارد. اما وقتی امضا مقدم بر متن باشد، وضعیت متفاوت است. برای تعیین دقیق جرم باید مشخص شود که این امضا به چه منظوری و بابت چه امری به صورت سفید در اختیار طرف قرار گرفته بود. نظر کارشناس در خصوص تقدم امضا بر نوشته گام اولیه است اما قصد و دلیل واگذاری برگه نیز باید مشخص شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
سها آگهی

سها آگهی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۱۷۶ نظر)

ارتباطی به دست نوشته ندارد لذا در صورتیکه مطلبی نوشته شده باشد سپس امضا در زیر آن درج شده باشد اعتبار دارد باید دید که امضا بابت چی و به چه دلیل سفید امضا بوده است.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید