سوءاستفاده بخشداری از ماشین ها را چگونه پیگیری کنم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

با سلام
بخشداری چند ماشین باری خریداری کرده و با نفوذی که دهیاری ها داشتن ماشین ها را اجاره داده و بصورت شخصی از آنها دارن استفاده میکنن.
باید به کجا و چجوری شکایت کنم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

برای پیگیری سوءاستفاده از خودروها، می‌توانید موضوع را به سازمان بازرسی کل کشور گزارش دهید؛ همچنین یکی از کارشناسان گزارش به رئیس دیوان عدالت اداری را مطرح کرده است.

این مرجع کلی برای رسیدگی است و نحوه پیشبرد گزارش به اسناد و نوع تخلف بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

نحوه شکایت از سوءاستفاده بخشداری از ماشین‌ها

برای گزارش تضییع اموال عمومی و سوءاستفاده از امکانات توسط بخشداری و دهیاری، می‌توانید به سازمان بازرسی کل کشور شکایت کنید. این گزارش از طریق مکاتبه، دورنگار، مراجعه حضوری یا تماس تلفنی با شماره ۱۳۶ امکان‌پذیر است. مواردی نظیر نقض قوانین، تخلفات اداری و فساد در حوزه اختیارات این سازمان قرار می‌گیرد. همچنین در نظرات کارشناسان، ارسال گزارش به رئیس دیوان عدالت اداری نیز پیشنهاد شده است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
مرتضی ابراهیمی زیولایی

مرتضی ابراهیمی زیولایی

کارشناس حقوقی

۴٫۵(۱۹ نظر)

سلام
۱- اگر از نحوه ارائه خدمات وزارتخانه، اداره،
شرکت دولتی یا موسسه مامور به خدمت عمومی اعتراض داشته باشد،
می‌توان به سازمان بازرسی از طریق مکاتبه،
دورنگار (فاکس)، تماس با شماره تلفن ۱۳۶ و مراجعه حضوری شکایت کند.
موارد شکایت عبارت‌اند از: ۲- نقض قوانین ۳- انجام ندادن وظیفه ۴- اطاله رسیدگی ۵- خودداری از پاسخگویی یا ضعف در ارائه خدمات ۶- مسئولیت اجتماعی نظیر تضییع اموال عمومی، دولتی، منابع طبیعی و محیط زیست، وجود فساد و جرم یا دیگر تخلفات اداری.

امیر ضیغمی

امیر ضیغمی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۹۷ نظر)

به رئیس دیوان عدالت اداری بایستی گزارش نمایید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید