زوجه میتواند سه دانگ را توقیف کند؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۶ پاسخ ثبت شده

باغچه بصورت سه دانگ سه دانگ بصورت قولنامه به نام بنده و خواهر من می باشد.
آیا سه دانگ که بصورت قولنامه به نام بنده هست در صورت به اجرا گذاشته شدن مهریه توسط همسرم قابل مصادره می باشد؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

میان وکلا درباره توقیف ملک قولنامه‌ای اختلاف نظر وجود دارد؛ برخی معتقدند فقط اموال دارای سند رسمی توقیف می‌شوند، اما اکثریت بیان کرده‌اند در صورتی که همسرتان مالکیت شما را در دادگاه اثبات کند و ملک جزو مستثنیات دین نباشد، قابل توقیف خواهد بود.

امکان توقیف این سه دانگ مستقیماً به توانایی همسرتان در اثبات مالکیت شما در دادگاه بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

شرایط توقیف سه دانگ باغچه قولنامه‌ای برای مهریه

اگرچه برخی کارشناسان معتقدند اموال بدون سند رسمی قابل توقیف نیستند، اما اکثریت وکلا بر این نظرند که اموال قولنامه‌ای نیز در صورت دادخواست از طریق دادگاه قابل توقیف هستند. برای این کار، لازم است مالکیت شما بر این سه دانگ نزد دادگاه محرز و اثبات شود. همچنین این توقیف در صورتی انجام می‌گیرد که ملک مذکور مشمول مستثنیات دین نباشد. در نهایت اگر مالکیت شما اثبات گردد، ممکن است در ادعای اعسار شما نیز اثر منفی بگذارد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
سارا علیپور

سارا علیپور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۱۴۷ نظر)

سلام
در صورتیکه زوجه بتواند اثبات نماید مالکیت ملک در اختیار شما میباشد بله امکان توقیف آن وجود خواهد داشت.

رضا اخلاص پور

رضا اخلاص پور

کارشناس حقوقی

۵٫۰(۴ نظر)

با سلام.
چون به صورت قولنامه هست و رسما جایی ثبت نیست خیر نمیتواند توقیف کند.

مصطفی فیروزی

مصطفی فیروزی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱ نظر)

سلام.اگر برای دادگاه محرز شود که در مالکیت شماست قابل توقیف است

آناهیتا احمدی

آناهیتا احمدی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۸۱ نظر)

با سلام
صرفا اموالی از زوج قابل توقیف است که سند رسمی آن به نام ایشان باشد و چنانچه همسرتان اثبات نماید که به صورت قولنامه‌ای مالی در مالکیت شما است در صورت دادن اعسار، عدم توان مالی شما پذیرفته نخواهد شد.

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا
سها آگهی

سها آگهی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۱۷۶ نظر)

بله تمامی اموالی که به صورت قولنامه ای به نام زوج باشد، ضمن دادخواست از طریق دادگاه بابت مهریه قابل توقیف خواهد بود.

شهریار پورحکیمی

شهریار پورحکیمی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۴۲ نظر)

اگر سه دانگ‌مشمول مستثنیات دین نباشد قابل توقیف است

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید