راهی هست پیش از اینکه کسی رو عقد کنه بشه مال رو بنام ما بزنه و تا وقتی که خودش زنده اس هم اختیارشو داشته باشه؟
ادامهٔ متن پرسشبستن
با سلام
پدر من قرار هست مجددا ازدواج کنه و دارای دو فرزند هست یک زمینی داریم که قبلا مال وراث بوده و دو دانگ از سندش بنام پدر ما هست و یک خانه شش دانگ هم داره از طرفی چون قصد ازدواج داره میخوام بدونم راهی هست پیش از اینکه کسی رو عقد کنه بشه مال رو بنام ما بزنه و تا وقتی که خودش زنده اس هم اختیارشو داشته باشه؟
منظورم اینه هیچ سهمی بعد از فوتش خدایی نکرده به اون زن که قراره باهاش ازدواج کنه نرسه!
تحت هیچ شرایطی و اینکه نمیتونیم بنام بزنیم چون هزینه های مالیات و ... خیلی زیاده و صلح عمری هم پرسیدیم که اونم هزینه خیلی زیادی داره انگار
هیچ راه دیگه ای نیست؟
مثلا قولنامه ای، وکالت نامه ای یا موباینامه ای؟؟
جمعبندی پاسخ وکلا
بهترین و قطعیترین راهکار برای انتقال اموال با حفظ حق استفاده برای پدر در زمان حیاتش، تنظیم صلحنامه رسمی یا همان صلح عمری است؛ اگرچه امکان تنظیم مبایعهنامه نیز مطرح شده است.
اینکه قرارداد عادی مانند قولنامه کافی باشد یا حتماً نیاز به سند رسمی باشد، به میزان استحکام قانونی مدنظر شما بستگی دارد.