راهنمایی در رابطه با جلب ثالث لطفا ارائه نمایید؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۶ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

با سلام خدمت شما بزرگواران
حدود دو سال پیش من یک فقره چک به برادرم دادم که بدون تاریخ بود.او چک را به شخص دیگری داد و شخصی که چک دستش بود اقدام به پاس کردن چک و برگه زدن و شکایت کردن نمود.بعد از تامین خواسته و نهایت گرفتن حکم جلب من ،بنده بعد از اعسار تقاضای تعدیل اعسار کردم که هنوز رای مشخص نیست.در جایی خوندم که گفته بود میشود تقاضای جلب ثالث کرد.با توجه به اینکه برادرم از زیر بار این مبلغ شانه خالی کرده لطف کنید و بنده را راهنمایی بفرمایید که اصلا این جلب ثالث به مورد بنده میخورد و میتوانم استفاده کنم یا نه و چطور باید اقدام کنم.
با تشکر فراوان.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

مهلت قانونی برای جلب ثالث به پایان رسیده و امکان ورود ایشان به این پرونده وجود ندارد، اما می‌توانید علیه برادرتان دادخواست جداگانه‌ای تنظیم کنید.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

عدم امکان جلب ثالث و لزوم دادخواست جدید

درخواست جلب ثالث فقط تا پایان اولین جلسه دادرسی امکان‌پذیر است و با توجه به صدور حکم و مرحله اعسار، این مهلت سپری شده است. بنابراین پرونده فعلی چک مسیر خود را طی می‌کند و جلب ثالث در آن پذیرفته نمی‌شود. برای مطالبه وجه یا مشخص کردن تعهد برادرتان، تنها راه این است که یک دادخواست حقوقی جداگانه علیه او ثبت کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
شهریار پورحکیمی

شهریار پورحکیمی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۴۲ نظر)

جلب ثالث به لحاظ محکومیت ، شامل شما نمیشود .
هریک از اصحاب دعوا که جلب شخص ثالثی را لازم بداند، می‌تواند تا پایان جلسه اول دادرسی جهات و دلایل خود را اظهار کرده و‌ظرف سه روز پس از جلسه با تقدیم دادخواست از دادگاه درخواست جلب او را بنماید، چه دعوا در مرحله نخستین باشد یا تجدیدنظر.

بهنام رفیعی ساران

بهنام رفیعی سارانهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸۰ نظر)

سلام اکنون امکان جلب ثالث را به علت انقضای مهلت ندارید
اما ممکن است بتوانید به صورت جداگانه علیه ایشان طرح دعوا نمایید

مصطفی عباسی

مصطفی عباسیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۴۵۴ نظر)

با سلام با توجه به اینکه موعد قانونی طرح دادخواست جلب ثالث مدتهاست منقضی شده و جلسات متعدد از شروع دارسی گذشته است امکان طرح دعوای جلب ثالث وجود ندارد.

فاطمه حسین پور

فاطمه حسین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۵۴ نظر)

با توجه به گذشه مدت قانونی طرح دعوی جلب ثالث امکان طرح این دعوی را ندارید.

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا
آناهید رستمی

آناهید رستمی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۶(۵۵ نظر)

باید دادخواست جدید به طرفیت ایشان مطرح کنید.

حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

دادخواست جدید به طرفیت ایشان مطرح کنید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید