دلیل وصول پرونده توسط رئیس نظارت بر عملکرد قضات از شعبه چیست؟
ادامهٔ متن پرسشبستن
با سلام و دعای بهروزی و خیر، بنده پروندهای داشتم که در ابتدای سال۱۴۰۱ ثبت دادخواست نمودم و ۲ماه قبل از رسیدگی دادخواست اولم، دادخواست دومی ثبت نمودم که به دلیل اینکه دارای منشاء واحد و خواندگان واحد بودند، تقاضای رسیدگی توامان را از شعبه فوق نمودم و ضمنا ۲ پرونده به یک شعبه ارجاع شده است اما متاسفانه قاضی پرونده تا ۶ ماه پس از جلسه رسیدگی پرونده اول تعیین وقت جلسه رسیدگی برای پرونده دومم نکرد و پس از ۶ماه از تاریخ رسیدگی پرونده اول برای پرونده اول رای صادر کرد و برای پرونده دوم هم ۴ماه بعد جلسه رسیدگی تعیین کرد، ولی تا سال ۱۴۰۳ رایی برای پرونده دوم هم صادر نکرد و من به حفاظت اطلاعات شکایت کردم جهت اطاله دادرسی و خارج شدن قاضی از بیطرفی و الان از طرف رئیس ارزشیابی قضات، نامهای جهت وصول پرونده به شعبه رسیدگی کننده واصل شده. علت وصول پرونده از شعبه مربوطه توسط رئیس ارزشیابی قضات چیست؟ با سپاس فراوان.
جمعبندی پاسخ وکلا
وصول پرونده توسط رئیس نظارت یا ارزشیابی قضات، مستقیماً به دلیل شکایت شما برای بررسی وقوع تخلف، اطاله دادرسی و رعایت بیطرفی توسط قاضی است.
مطالبه پرونده در تمام موارد شکایت از قاضی رخ میدهد، اما نتیجه نهایی آن به مستندات تاخیر در اوراق همان پرونده بستگی دارد.