دفترخانه گفت صاحب سند فوت کرده وکالت نامه باطل است، تکلیف چیست؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده

سلام بنده یه خودرو خریدم و طرف وکالت فروش داد رفتم تعویض پلاک کردم برگ سبز ام گرفتم ولی ندونستم دوباره باید سند قطعی بزنم الان رفتم سند قطعی بزنم دفترخانه گفت صاحب سند فوت کرده وکالت نامه باطله باید چیکار کنم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

با فوت فروشنده وکالت‌نامه باطل می‌شود و برای انتقال سند رسمی، باید دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی خودرو را به طرفیت وراث متوفی ثبت کنید.

این یک مسیر کلی قانونی است اما اقدام دقیق شما بستگی به این دارد که وراث فروشنده شناسایی شده باشند یا خیر.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

اقدام قانونی برای سند خودرو پس از فوت موکل

عقد وکالت با فوت فروشنده باطل می‌شود و دیگر امکان استفاده از آن در دفترخانه وجود ندارد. اگر وکالت در پی معامله خودرو بوده است، باید دعوای الزام به تنظیم سند رسمی و در صورت نیاز اثبات مالکیت را به طرفیت وراث متوفی مطرح کنید. حتی در صورتی که وراث فروشنده برای شما ناشناخته باشند، روند شناسایی آن‌ها از طریق دادگاه قابل پیگیری است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
بیتا اخوان مدرس

بیتا اخوان مدرس

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۱۳۷ نظر)

با سلام. دادخواست الزام به تنطیم سند رسمی خودرو به طرفیت وراث بدهید. در صورت عدم شناسایی وراث، دادگاهاینکار را انجام خواهد داد.

پوریا شیرخانی

پوریا شیرخانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

سلام درخواست اثبات مالکیت و تنظیم سند رسمی به طرفیت ورثه فروشنده باید انجام گیرد.

عبدالصمد محمدی مقدم

عبدالصمد محمدی مقدم

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۷(۳۵۲ نظر)

با سلام عقد وکالت با فوت یا جنون احد از طرفین باطل می شود چنانچه وکالت مذکور متعاقب خرید ملک بوده می توانید دعوی الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید و اگر فقط نفس وکالت یعنی وکالت کاری اعطاء شده اقدام دیگری ندارید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید