درخواست دیه تصادف چگونه می باشد؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۴ پاسخ ثبت شده

سلام
مادر بزرگم در سال ۶۸ در یک تصادف به رحمت خدا رفته اون موقع از مجموع سه دختر و شش پسرش مادر من و سه تا از برادراش سن قانونی نداشتن ولی بقیشون به طرف رضایت دادن الان با توجه به اینکه مادرم رضایت نداده
میتونه درخواست دیه بکنه؟؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اگر مادر شما یا قیم قانونی ایشان در زمان صغر رضایت نداده باشند و سهم دیه نیز به حساب دادگستری یا خودشان واریز نشده باشد، امکان ثبت دادخواست مطالبه دیه وجود دارد.

امکان دریافت دیه بستگی مستقیم به این دارد که در پرونده سال ۶۸ چه تصمیمی از طرف ولی یا قیم مادر شما ثبت شده است.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان مطالبه دیه در صورت عدم رضایت قیم

سهم دیه مادر شما در زمان حادثه می‌بایست توسط قیم یا ولی قهری دریافت می‌شد یا در صندوق دادگستری واریز می‌گردید تا پس از رسیدن به سن قانونی به ایشان پرداخت شود. احتمال دارد که قیم ایشان در همان زمان رضایت داده باشد که در این صورت نتیجه در دادگاه مشخص خواهد شد. چنانچه هیچ‌گونه رضایتی از طرف مادرتان یا قیم قانونی ایشان در پرونده ثبت نشده باشد، مادرتان می‌تواند دادخواست مطالبه سهم دیه را مطرح کند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
امیر ضیغمی

امیر ضیغمی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۹۷ نظر)

بهرحال قیم ایشان احتمالا به راننده مقصر رضایت داده است ، میتوانند اقدام نمایند و نتیجه در دادگاه مشخصد میشود اگر رضایتی از جانب مادرتان یا قیم ایشان وجود نداشته باشد قابل پیگیری است .

مصطفی فیروزی

مصطفی فیروزی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱ نظر)

سلام.سهم مادر شما توسط قیم یا ولی قهری می بایستی دریافت میشد و پس از بلوغ به ایشان پرداخت میشد.ولی اگر اینگونه است که شما میفرمایید دادخواست مطالبه دیه بدهند

بهنام رفیعی ساران

بهنام رفیعی سارانهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸۰ نظر)

سلام
ظاهرا قیم ایشان اقدام به اعلام رضایت نموده است و در غیر اینصورت قدرالسهم ایشان از دیه باید در صندوق دادگستری واریز می شد، در غیر اینصورت می توانید اقدام به طرح دعوا نمایید

شادی علی پور

شادی علی پور

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۹(۲۳ نظر)

سلام، سلام
ظاهرا قیم ایشان اقدام به اعلام رضایت نموده است و در غیر اینصورت قدرالسهم ایشان از دیه باید در صندوق دادگستری واریز می شد، اگر اینگونه نبوده می توانید اقدام به طرح دعوا نمایید .

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید