در پرونده تشکیل شده در کلانتری از کسی که الان در کمپ هست هم نامبرده شده و گفتن ممکنه قاضی ایشان را هم احضار کنن، برای ایشان که مشکلی پیش نمی آید؟

پرسیده شده ۵ سال پیش۴ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام من یک وانت پیکان داشتم که از اول مهر ماه ۹۹ دادم به شخصی که کار کند.و ضمانت مدارک شناسایی از ایشان گرفتم.مدارک ماشینم هم مفقود شده است.الان فهمیدم ایشان را اجبارا از طرف پلیس از تاریخ۱۵بهمن ۹۹ بردند کمپ فشافویه.برای جابجا کردن ماشینم چون مدرکی از ماشین نداشتم پلیس اجازه نداد.و مجبور شدم از طریق کلانتری ماجرا را مطرح کنم تا خود پلیس ماشین را به پارگینک منتقل کنن.در پرونده یه تشکیل شده در کلانتری از کسی که الان در کمپ هست هم نامبرده شده و گفتن ممکنه قاضی ایشان را هم احضار کنن.می خواستم ببینم بدای ایشان که مشکلی پیش نمی آید؟چون ایشان به اجبار به کمپ رفته و کاری نمی توانستن انجام بدهند.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

طبق نظر وکلا، صرف نام بردن از فرد یا احضار او مشکلی ایجاد نمی‌کند مگر اینکه جرمی رخ داده باشد یا شکایتی علیه او مطرح و در بررسی‌ها ثابت شود.

این یک قاعده کلی است اما نتیجه احضار به نقشی که فرد در ماجرای ماشین داشته و عنوان دقیق صورت‌جلسه کلانتری بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

پیامد احضار فرد حاضر در کمپ به دادگاه

صرف بردن نام فرد در پرونده کلانتری یا احضار او توسط قاضی برای ادای توضیحات، به خودی خود مشکلی برای او ایجاد نمی‌کند. با این حال، به دلیل طرح پرونده و لزوم بررسی قضایی، وضعیت نهایی کاملا قابل پیش‌بینی نیست. در صورتی که در جریان بررسی‌ها مشخص شود جرمی از سوی او محقق شده است، ممکن است برایش مسئولیت ایجاد شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر

مرصاد پوراعتضاد

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۶(۲۳۸ نظر)

بنام خدا،با توضیحات شما خیر‌ مشکلی پیش نمیاد مگر جرمی اتفاق افتاده باشد.

محیا رضائی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۶(۸۹ نظر)

شکایتی شده و باید بررسی شود اینکه مشکلی برای فردی پیش بیاید یا خیر قابل پیش بینی نیست

ابوالفضل جهان بخش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۱٬۲۴۹ نظر)

بادرودوسلام مشکلی ایجادنمی شودمگر اینکه جرمی محقق شده باشد.

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۹۰ نظر)

مشکلی ایجادنمی شودمگر اینکه جرمی محقق شده باشد.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید