در وکالتنامه طلاق همسرم مهریه و نفقه خود را بخشیده است ولی از طریق دادگاه اقدام به مطالبه مهریه کرده است آیا چنین حقی دارد؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

من وکالت طلاق دادن به همسردرقبال بخشش مهریه ونفقه دادم وهمسرم از طریق دادگاه مهریشو به اجرا گذاشته بعد که وکالت رو مطالعه کردم نوشته شده وکالت با مهریه ونفقه در حال حاضر چه اقدامی می توانم انجام دهم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

زوجه تا زمانی که از وکالت در طلاق استفاده نکرده، می‌تواند مهریه و سایر حقوق خود را مطالبه کند.

این یک قاعده کلی است و حق مطالبه مهریه به شرایط مندرج در متن وکالت‌نامه شما و استفاده یا عدم استفاده از آن بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان مطالبه مهریه با وجود وکالت در طلاق

همسرتان تا پیش از استفاده از وکالت در طلاق، حق قانونی برای مطالبه مهریه و نفقه از طریق دادگاه را دارد. با این حال اگر ایشان در آینده بخواهد از این وکالت‌نامه برای اجرای طلاق استفاده کند، ملزم خواهد بود مهریه دریافتی را به شما مسترد کند. بنابراین بخشش مهریه هم‌زمان با اجرای طلاق محقق می‌شود نه صرفاً با صدور وکالت‌نامه.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
یلدا بزرگمهر

یلدا بزرگمهرهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

۴٫۸(۳۳۰ نظر)

با سلام ووقت بخیر
زوجه میتواند روی مهریه و نفقه اقدام کند زیراهنوز از وکالت درطلاق استفاده نکرده است اگر زمانی بخواهد ازوکالت درطلاق استفاده کند اگرمهریه ای را دریافت کرده است باید به زوج مسترد کند تا از وکالت درطلاق استفاده کند .

مهدی سمیعی

مهدی سمیعی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

سلام بله میتوانند جهت مطالبه مهریه و سایر حقوق خود اقدام نمایند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید