در مورد ادعای دروغین زوجه به ضرب شتم چه اقدامی باید کرد؟

پرسیده شده ۹ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

با سلام و تشکر قبلی همسرم درست روز آخر ماه حرام بدلیل اختلافات لفظی اقدام به خودزنی نموده یا توسط دوست یا اقوامش روی بازو کمرش کبودی ایجاد کرده و به هر جهت با برگه پزشک قانونی به دادسرا مراجعه نموده بدلیل نداشتن شهود که گفته صاحب خانه شاهد بوده ولی حاضر به شهادت نیست چون ما همسایه ایم!!!!«««« و فقط به اکتفای قسم دروغی که خورد برای بنده ۷ میلیون قرار صادر و بعد از آن قرار منع تعقیب بنده به دلیل نداشتن ادله کافی صادر شد که یکبار دیگر به تجویز ماده ۲۷۰ بند الف در دادگاه کیفری اینبار علیهم شکایت خصوصی نموده با این تفاوت که اینبار گفته شاهد دارم!!!««ولی اسامی را ذکر نکرده!!و فقط گفته دارم«« خیلی استرس دارم خدایی بگید چه نقشه ای تویه سرشه و من چکار کنم تشکر ( ضمنا برای مهریشم اقدام کرده!! و فعلا در منزل پدرشه الزام به تمکینم دادم)و پدرش فوق العاده آشنا داره تو را خدا یه کاری بگید حقم پایمال نشه!!اگر نتونست اثبات کنه میخام اعاده حیثیت کنم میتونم ؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

به دلیل رسیدگی قبلی و صدور رأی، موضوع مشمول ایراد امر مختومه است و در صورت معرفی شهود جدید نیز امکان جرح شهود وجود دارد.

این یک قاعده کلی است، اما وضعیت دقیق پرونده شما به چگونگی اعتراض همسرتان و تصمیم دادگاه بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

دفاع با ایراد امر مختومه و جرح شهود

به این پرونده قبلاً رسیدگی شده و برای آن رأی صادر شده است، بنابراین می‌توانید به عنوان دفاع، ایراد امر مختومه را مطرح کنید. همچنین اگر طرف مقابل شهودی به دادگاه معرفی کند، شما حق دارید شهود او را جرح کرده و صلاحیت آن‌ها را زیر سؤال ببرید. با توجه به روند پرونده، انجام دفاعیات دقیق و متناسب در دادگاه کیفری اهمیت دارد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
اکرم فرخ

اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۷۸۲ نظر)

شما می توانید به دفاع بپردازید ایراد امر مختومه در موضوع دعوا شما جاری است زیرا این دعوا شما یک بار رسیدگی شده ورای صادر شده است.حتی در صورت ارائه شاهد می توانید شاهد را جرح کنید. شما حتما احتیاج به وکیل دارین فلذا با وکلای مجرب یاسا تماس حاصل بفرمایید

محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۸۸ نظر)

سلام...شما می توانید به دفاع بپردازید ایراد امر مختومه در موضوع دعوا شما جاری است زیرا این دعوا شما یک بار رسیدگی شده ورای صادر شده است.حتی در صورت ارائه شاهد می توانید شاهد را جرح کنید. شما حتما احتیاج به وکیل دارین فلذا با وکلای مجرب یاسا تماس حاصل بفرمایید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید