در صورتی که مهریه را پرداخت نمایم باز هم می توانند معامله زمینم را با عنوان فرار از دین ابطال نمایند؟

پرسیده شده ۹ سال پیش۱ پاسخ ثبت شده

باسلام
در سال 92، با همسرم ازدواج کردم و 200 سکه عندالمطالبه قرار دادم. دی ماه امسال، اقدام به انتقال زمینی که معادل 20 میلیون بود کردم. بعد از انتقال و ثبت رسمی به مادرم، خانمم درخواست مهریه داده است. در حالی که هدفم فرار از مهریه نبوده و بلکه بخاطر امتیاز اداره انتقال دادم.
اکنون از من شکایت کیفری فرار از دین و شکایت حقوقی ابطال سند کرده است. قانون در این زمینه چطور قضاوت می کند؟ چون الان شنیدم؛ تا وقتی که مهریه بر ذمه من است، نمی توانم زمین را انتقال بدهم.
باتشکر

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
اکرم فرخ

اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۷۸۲ نظر)

انتقال صوری بهر حال باطل است. چه به عنوان گرفتن امتیاز و چه برای فرار از دین. اما اثبات صوری بودن بر عهده مدعی است. در ضمن اگر زوجه بتواند به طریق دیگری مطالبات خود را وصول کند معامله شما در صورتی که صوری نباشد ابطال نخواهد شد.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید