در صورتی که مادرم ملک را به نام دو فرزندش صلح کند وراث دیگر به چه شکل ارث می برند؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

با سلام
پدر همسر من دوسال پیش فوت کردند، چهار پسر دارند، پسران سهم الارث خود را به نام مادرشان کردند، حالا میخواهند صلح عمری کنند که بعد از فوت مادر خانه به نام دوبرادر بزرگتر شود، سوال من این است: بعد از فوت مادر با وجود صلح عمری دوبرادر دیگر چگونه ارث میبرند در صورتیکه طبق صلح عمری خانه به دوبرادر بزرگتر میرسد.
ممنون

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

طبق نظر اکثریت وکلا، فرد در زمان حیات خود می‌تواند تمام اموالش را صلح کند یا ببخشد و محدودیت یک‌سوم فقط برای امور بعد از فوت است، هرچند یک نظر نیز بخشش را در حیات هم محدود به یک‌سوم می‌داند.

این یک قاعده کلی است و وضعیت انتقال ملک شما به نحوه و قالب دقیق این واگذاری در زمان حیات بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

وضعیت ارث سایر وراث در صلح عمری

درباره امکان بخشش و صلح تمام اموال میان وکلا اختلاف‌نظر وجود دارد. دیدگاه غالب این است که هر فرد در زمان حیات خود می‌تواند نسبت به صلح یا بخشش کل اموالش اقدام کند و این اقدام ارتباطی به فرزندان دیگر ندارد و محدودیت یک‌سوم تنها برای پس از فوت است. در مقابل، نظری هم وجود دارد که بخشش در زمان حیات را نیز فقط تا یک‌سوم اموال معتبر دانسته و مابقی را سهم سایر وراث پس از فوت می‌داند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
سها آگهی

سها آگهی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۱۷۶ نظر)

هر فردی تا زمانیکه در قید حیات میباشد میتواند نسبت به صلح و یا بخشیدن کل اموال خود اقدام کند و ارتباطی به فرزندانش نخواهد داشت. مگر بعد از فوت که تا یک سوم نافذ است.

امیر ضیغمی

امیر ضیغمی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۹۷ نظر)

با درود فراوان
بخشش اموال در زمان حیات فرد فقط تا یک سوم اموال قابل قبول می باشد و الباقی مطابق با قانون پس از فوت فرد مابین ورثه او تقسیم میشود.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید