در صورتی که قرار منع تعقیب صادر شده باشد حق اعتراض و یا اعاده دادرسی دارم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۴ پاسخ ثبت شده

باسلام حدود یک هفته قبل پیامکی برای من ارسال شده مبنی بر صدور قرار نهایی یک پرونده کیفری در شعبه دادیاری که در سال ۹۷ علیه اینجانب شکایت شده بود،‌ولی سامانه ثنا را که چک میکنم هیچ ابلاغی بهم نشده است ، باید چکار کنم؟ چگونه متوجه بشم که چه قراری صادر شده است ؟ آیا اگر قرار منع تعقیب صادر شده باشد من حق دارم که اعاده حیثیت کنم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

برای آگاهی از متن قرار می‌توانید منتظر پیامک ابلاغیه بمانید یا حضوری به شعبه مراجعه کنید. اعاده حیثیت تنها در صورتی ممکن است که مهلت ۱۰ روزه اعتراض به منع تعقیب بگذرد یا اعتراض شاکی رد شود.

این مهلت‌ها عمومی هستند و زمان دقیق اقدام بسته به تاریخ ابلاغ یا اعتراض شاکی در پرونده شما فرق می‌کند.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

شرایط اطلاع از قرار و امکان اعاده حیثیت

جهت اطلاع از متن قرار نهایی می‌توانید یا منتظر ارسال پیامک حاوی شماره ابلاغیه برای مشاهده در سامانه ثنا بمانید یا مستقیماً به شعبه دادیاری مراجعه کنید. در صورتی که قرار منع تعقیب برای شما صادر شده باشد، شاکی ۱۰ روز مهلت برای اعتراض به این قرار دارد. بنابراین فوراً امکان اعاده حیثیت وجود ندارد. اعاده حیثیت تنها زمانی قابل پیگیری است که در این مهلت اعتراضی ثبت نشود یا در صورت اعتراض، اعتراض شاکی به نتیجه نرسد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
آناهیتا احمدی

آناهیتا احمدی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۸۱ نظر)

برای اطلاع از متن قرار می توانید به شعبه ای که پرونده در آنجا مطرح است مراجعه نمایید و چنانچه قرار منع تعقیب صادر شده باشد با توجه به اینکه ۱۰ روز فرصت اعتراض به این قرار وجود دارد فعلا نمی توانید اعاده حیثیت نمایید مگر اینکه اعتراض به قرار منع تعقیب صورت نگیرد و یا اعتراض به نتیجه نرسد.

امیر ضیغمی

امیر ضیغمی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۹۷ نظر)

بایستی منتظر ابلاغ رای بمانید و یا به شعبه مراجعه نمایید

شهریار پورحکیمی

شهریار پورحکیمی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۴۲ نظر)

منتظر پیامی دیگر باشید . مبنی بر اینکه ابلاغیه شماره .... درحساب کاربری شما قرارگرفت
آن موقع ابلاغیه ، قابل مشاهده است

بهنام رفیعی ساران

بهنام رفیعی سارانهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸۰ نظر)

سلام
پیامک دیگری مبنی بر اینکه ابلاغیه شماره.... در سامانه شما قرار گرفت دریافت میدارید و متعاقبا میتوانید ابلاغیه را در سامانه مشاهده نمایید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید