در صورتی که به حبس محکوم بشه پدر میتواند حضانت کودک را از او سلب کند؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

با سلام و احترام به اساتید
میخواستم ببینم اگر مادری که حضانت دختر دوساله به عهده او میباشد، در صورتی که به حبس محکوم بشه پدر میتواند حضانت کودک را از او سلب کند؟
ویا نوع جرم تاثیر دارد؟

با کمال تشکر از اساتید

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

در صورت محکومیت مادر به حبس و اجرای آن، به دلیل عدم توانایی در نگهداری کودک و ایجاد عسر و حرج برای طفل، پدر می‌تواند دادخواست سلب حضانت بدهد و در صورت داشتن شرایط، حضانت به او واگذار می‌شود.

این قاعده کلی است و نتیجه پرونده به شرایط نگهداری و توانایی سرپرستی بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان سلب حضانت از مادر در صورت حبس

با اجرای حکم حبس مادر، نگهداری کودک توسط او ناممکن شده و موجب عسر و حرج طفل می‌شود. در این وضعیت، پدر می‌تواند با ثبت دادخواست، درخواست سلب حضانت کند. دادگاه در صورت احراز عدم توانایی مادر در مراقبت و صلاحیت پدر، حضانت کودک را به پدر یا جد پدری واگذار خواهد کرد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر

سجاد فرهادی

کارشناس حقوقی

۴٫۷(۱۰ نظر)

با سلام
قطعا اجرای حبس علیه زوجه(مادر طفل) موجب عسر و حرج طفل خواهد گردید لیکن میتوان اقدام به طرح دادخواست مبنی بر سلب حق حضانت تقدیم نمود.

فردین حسین نژاد

فردین حسین نژاد

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۹۸۱ نظر)

"با سلام"
به هر حال مادری که نتواند سرپرستی کودک را داشته باشد
در صورت حائز شرایط بودن حضانت به پدر و یا جد پدری واگذار میشود

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید