در صورت قسم دروغ همسرم، بعد از قسم من، چه پیش خواهد آمد؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۵ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

با سلام
اینجانب با دو نامه ی پزشکی قانونی از همسرم بابت ضرب و جرح شکایت کردم، امروز خانم دادیار مرا خواستن و گفتن ابلاغ برای هر دوتون صادر میکنم که همزمان بیایید اینجا و برای همسرم علاوه بر ابلاغ، جلب هم صادر میکنم که اگر نیامد جلبش کنند و بیاورندش، من علاوه بر نامه ی پزشکی قانونی شاهد هم دارم امروز پرسیدم لازمه با شاهدم بیام که گفتن نه لازم نیس خودت تنها بیا و به خانم دادیار گفتم همسرم همه جا منکر زدن من شده و یک کلام فقط میگه من نزدم و من چکار کنم پس؟
که ایشون گفتن تو اگه یه قسم بخوری من حکم لازم رو میدم و منم قبول کردم و گفتم اصن همین الان هم حاضرم قسم بخورم. حالا سوالم اینه که اگه اون روز من قسم خوردم و ایشون هم برای بی اثر کردن قسم من، قسم دروغ بخورن که نزدمش اونوقت تکلیف چیه؟
و سوال بعدی اینکه خود خانم دادیار حکم لازم رو صادر میکنن یا ما باید بریم دادگاه و مراحل دیگه؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

دادیار فقط مرحله تحقیقات پرونده را انجام می‌دهد و صدور حکم نهایی با قاضی دادگاه است. در صورت سوگند طرفین، پرونده از طریق تحقیق از شهود پیگیری خواهد شد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

صدور حکم ضرب و جرح در صلاحیت دادگاه است

پرونده شما در حال حاضر در مرحله تحقیقات مقدماتی نزد دادیار قرار دارد و خود دادیار مجاز به صدور حکم محکومیت نیست. پس از پایان تحقیقات، پرونده برای تشکیل جلسه و انشای حکم به دادگاه ارسال خواهد شد. در صورتی که پس از قسم شما، همسرتان نیز سوگند دروغ یاد کند، مقام قضایی به شهادت شهود استناد کرده و از آن‌ها تحقیق می‌کند. توصیه می‌شود در روز رسیدگی، حتماً شاهدان خود را نیز حاضر کنید تا روند پرونده مختل نشود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
امین احمدی

امین احمدی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۹۳ نظر)

سلام

حتما شاهد خودتان را در روز رسیدگی حاضر کنید حکم محکومیت را هم دادگاه صادر می کند

مصطفی عباسی

مصطفی عباسیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۴۵۴ نظر)

از شهود تحقیق خواهد شد. قاضی دادگاه حکم صادر میکند نه دادیار

شهریار پورحکیمی

شهریار پورحکیمی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۴۲ نظر)

پرونده فعلا درمرحله تحقیقات است ، پس از تکمیل تحقیقات ، آن موقع پرونده به دادگاه ارسال میشود جهت تشکیل جلسه رسیدگی

امیر ضیغمی

امیر ضیغمی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۹۷ نظر)

با توجه به توضیحات نظر دادیار نسبت به انجام جرم مثبت است و اگر با قسم شما همسرتان هم قسم بخورد به شهود استناد میشود ، بهرحال ایشان را محکوم میکنند

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا
حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

نظر دادیار نسبت به انجام جرم مثبت است و اگر با قسم شما همسرتان هم قسم بخورد به شهود استناد میشود ، بهرحال ایشان را محکوم میکنند.....موفق باشید 🌹

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید