در صورت فرار از خدمت و مواد مخدر چه راهکاری را پیشنهاد میکنید؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۱ پاسخ ثبت شده

سلام در سربازی از من ۶گرم حشیش گرفتن و بعد از گذاشتن فیش حقوقی ازاد شدم و دیگر از دادگاه احضار نشدم و در ۱۷ ماه خدمت فرار کردم الان یک سال است ک نرفتم و حالا از دادگاه زنگ زدند و احضارم کردند بنظر شما چیکار میکنند با من؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

پیشنهاد می‌شود به دادگاه مراجعه کنید تا به پرونده رسیدگی شود. اگر فرار شما برای بار اول باشد، معمولاً به مدت کمی اضافه خدمت محکوم می‌شوید و باید با حضور در پادگان خدمت خود را به پایان برسانید.

این روند کلی برای فرار از خدمت است، اما وضعیت رسیدگی به اتهام نگهداری مواد مخدر می‌تواند شرایط شما را تغییر دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

پیامد مراجعه به دادگاه پس از فرار از خدمت

توصیه می‌شود حتماً به احضار دادگاه پاسخ داده و مراجعه کنید تا پرونده تعیین تکلیف شود. در صورتی که این فرار، مرتبه اول شما باشد، مجازات آن معمولاً اضافه خدمت کوتاه‌مدت خواهد بود. پس از تعیین مجازات، باید به پادگان بازگردید و باقیمانده دوره خدمت را تمام کنید. با این حال، باید در نظر داشت که پرونده مربوط به مواد مخدر نیز در دادگاه بررسی خواهد شد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
سها آگهی

سها آگهی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۱۷۶ نظر)

پیشنهاد میشود که مراجعه کنید تا به پرونده شما رسیدگی شود و اگر فرار مرحله اول باشد مدت کمی اضافه خدمت خواهید خورد و در پادگاه حاضر شوید تا تمام شود.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید