در صورت اثبات آیا میشود پرونده ی قبلی را هم دوباره به جریان انداخت و ضمیمه ی پرونده ی جدید کرد؟

پرسیده شده ۵ سال پیش۶ پاسخ ثبت شده

با سلام.
یکی از فامیل های نزدیک من، حدود ۷ ماه پیش با انتشار عکس های خصوصی ام و با زدن انواع تهمت و الفاظ رکیک به بنده باعث شد به پلیس فتا شکایت کنم بعد خودش در پلیس فتا به جرم اش اقرار کرد ولی به اصرار خانواده ام مجبور به رضایت شدم بعد از رضایت در این مدت مدام پیج هایی با توهین در کنار اسم ام میبینم که باز شدند(البته آن القاب زشت را قبلا در تلگرام برایم فرستاده بود ) ولی از ترس شهرتم ‌را نمی نویسد خواستم بپرسم برای اطمینان از این که ان پیج ها متعلق به آن فرد هست چه اقدامی باید انجام دهم؟
سپاسگزارم

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

برای رسیدگی به صفحه‌های ناشناس جدید، باید دوباره شکواییه تنظیم کنید زیرا تا شکایتی مطرح نشود موضوع قابل پیگیری نیست. همچنین به دلیل اعتبار امر مختومه در پرونده قبلی، نوع شکایت جدید باید متفاوت از پرونده گذشته باشد.

اینکه بتوانید اقدامات جدید را پیگیری کنید، به نحوه تنظیم شکایت جدید و ارتباط آن با وقایع قبلی بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

لزوم ثبت شکایت جدید با عنوان متفاوت

پرونده قبلی به دلیل رضایت شما از اعتبار امر مختومه برخوردار است و امکان جریان انداختن مجدد همان پرونده وجود ندارد. برای پیگیری مزاحمت‌ها و صفحات ناشناس جدید، حتما باید شکواییه جدیدی تنظیم کنید. تا شکایتی ثبت نشود، پلیس و مرجع قضایی به این موضوع رسیدگی نخواهند کرد. همچنین ضروری است که نوع و عنوان شکواییه جدید را متفاوت از پرونده قبلی مطرح کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
کیوان بی نیاز

کیوان بی نیاز

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۷(۷ نظر)

شما بایستی نوع شکواییه را متفاوت از شکایت قبلی مطرح نمایید زیرا پرونده قبلی از اعتبار امر مختومه برخوردار است

فهیمه صیاد

فهیمه صیاد

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۳۶۳ نظر)

درود
تا شکایتی در میان نباشد قابل پیگیری نیست

حسین عزیزی

حسین عزیزی

کارشناس حقوقی

۴٫۷(۴۲ نظر)

بادرود باید دوباره شکایت کنید

محسن جعفری بریس

محسن جعفری بریس

کارشناس حقوقی

۴٫۷(۱۴ نظر)

با سلام
باید دوباره اقدام کنید

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا
رامین رضایی ابهری

رامین رضایی ابهری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۶(۸۸ نظر)

مجددا باید شکایت کنید

محمد بابایی فیشانی

محمد بابایی فیشانی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۶۳۹ نظر)

باید اقدام قبلی را به پیچ ناشناس جدید انجام دهید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید