در اعسار از پرداخت مهریه باید اسمی از وسایل منزل ( به عنوان دارایی مرد )که خود مرد تهیه کرده است برده شود؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

سلام و خسته نباشید در اعسار از پرداخت مهریه در قسمتی که دارایی های مرد باید نوشته شود آیا وسایل خانه مثل ماشین لباسشویی و یخچال و لوازم خانه که خود مرد تهیه کرده باید نوشته شود یا لازم نیست ؟ممنون

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

وسایل و لوازم ضروری منزل مانند یخچال و ماشین لباسشویی جزو مستثنیات دین محسوب می‌شوند و نیازی به درج نام آن‌ها در فهرست دارایی‌های دادخواست اعسار نیست.

این قاعده برای وسایل ضروری زندگی است و اگر لوازمی فراتر از نیاز متعارف یا تجملی باشد وضعیت فرق می‌کند.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

عدم نیاز به درج وسایل ضروری خانه در اعسار

لوازم خانه از جمله یخچال و ماشین لباسشویی که برای گذران زندگی تهیه شده‌اند، از نظر قانونی جزو مستثنیات دین هستند. به همین دلیل در دادخواست اعسار از پرداخت مهریه و در بخش ثبت اموال، الزامی به اعلام این وسایل وجود ندارد. این دارایی‌ها به دلیل رفع نیازهای اولیه زندگی توقیف نمی‌شوند و ذکر نکردن آن‌ها در لیست بلامانع است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
سید روح اله معزی

سید روح اله معزی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۴(۳۱ نظر)

سلام این وسایل مستثنیات دین است و ذکر آن ضرورتی ندارد.

هر

هادی رستمی

کارشناس حقوقی

۵٫۰(۶ نظر)

خیر این موارد را ننویسید چون جزو مستثنیات دین است و به شما تعلق نمی گیرد

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید