خودروی من توقیف سندی شده یا توقیف فیزیکی؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

سلام
خانمم مهریه رو گذاشته اجرا.و هنوز اجرائی نشده .من میخواستم عدم خلافی خورو خودم رو بگیرم به من گفتن شاکی خصوص داری و سیستم به ما عدم خلافی نمیده.حالا من میخوام بدونم خودروی من توقیف سندی شده یا توقیف فیزیکی؟
یعنی میتونم با ماشینم بیام بیرون پلیس ماشینو نمیخوابونه؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

دستور توقیف خودرو در سیستم پلیس ثبت شده است و با بیرون آوردن ماشین و رؤیت آن توسط مأموران، خودرو به پارکینگ منتقل می‌شود.

این توقیف اجرا خواهد شد، مگر اینکه شرایط خاصی مثل تاکسی بودن یا وسیله امرار معاش بودن خودرو مطرح باشد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

احتمال توقیف فیزیکی و انتقال خودرو به پارکینگ

ثبت شکایت در سیستم و ندادن برگه عدم خلافی نشان می‌دهد دستور توقیف در سامانه ناجا وارد شده است. بنابراین اگر با خودرو در شهر تردد کنید، در صورت استعلام یا رؤیت توسط پلیس، ماشین متوقف و روانه پارکینگ خواهد شد. تنها در صورتی رفع توقیف ممکن است که خودرو تاکسی بوده و تنها وسیله امرار معاش شما محسوب شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
محمد مافی

محمد مافی

کارشناس حقوقی

دستور توقیف در سیستم ناجا ثبت شده و به محض مشاهده به پارکینگ منتقل خواهد شد.
قابل رفع توقیف نیست مگر تاکسی باشد و تنها وسیله امرار معاش شما باشد.

سارا علیپور

سارا علیپور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۱۴۷ نظر)

سلام در صورتی که ماشین شما رویت شود قطعا توقیف خواهد شد

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید