خواستم بدونم از چه طریق میتوان به این عملکرد شکایت کرد و نتیجه ای گرفت؟

پرسیده شده ۴ سال پیش۱۰ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

دانشجو ها در طول تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی بارها و بارها با مشکلات مختلف مواجه بوده اند که هیچ جور شکایت و نامه نگاری از طریق واحد دانشگاهی، نتیجه بخش نبوده...
پیش از دوران کرونا و با حضوری بودن دانشگاه، کیفیت خدمات آموزش ضعیف بود اما به هر نحوی که بود (حتی کلاس های با ۵۰ دانشجو) از این شرایط عبور کردیم. با مجازی شدن کلاس ها، دانشگاه بسیاری از خدمات که قبلا در اختیار میگذاشت، (کلاس ها و میز و صندلی و ... آب و برق و گاز و ...) دیگر وجود نداشت اما ابا این حال حتی با پایین تر آمدن سطح کیفی آموزش، نه تنها شهریه ها کمتر نشد بلکه بیشتر هم شد.
-
دو ترم به همین منوال گذشت
در ترم اول ۱۴۰۰ شهریه ها با افزایش ۲۰ درصدی روبرو بود و ابتدا در زمان انتخاب واحد مبالغ مثلا ۱۰۰ هزار تومان بود و بعد از انتخاب واحد، حدود ۵ درصد به تمام شهریه ها اضافه شد... با گذشت دو هفته از ترم، شهریه ها دوباره اضافه شد.
حالا دانشگاه آزاد وقاحت را به نهایت رسانده و سامانه دان (سامانه اموزش مجازی) را برای دانشجویانی که بدهی دارند، مسدود کرده است
این در حالی است که تا امروز دانشجویانی که بدهی داشتند آخر ترم برایشان کارت امتحان صادر نمیشد ( یعنی تا پیش از امتحانات امکان پرداخت شهریه وجود داشت)

به کدام ارگان باید مراجعه کرد و چه میزان همکاری اجتماعی (از طرف جامعه دانشجو ها) لازمه و آیا یه شخص حقیقی میتونه به ارگان حقوقی شکایت تنظیم کنه؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

افزایش شهریه بر اساس مصوبه ستاد مرکزی و تأیید وزارت علوم است و امکان اعتراض به آن وجود ندارد، اما برای مواردی مانند مسدود شدن سامانه آموزشی می‌توانید به صورت درون‌سازمانی از طریق بازرسی، ریاست دانشگاه یا سازمان مرکزی دانشگاه آزاد پیگیری کنید.

این روال عمومی برای پیگیری اعتراضات اداری دانشگاه است و نتیجه آن به موضوع شکایت و مستندات شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

نحوه پیگیری اعتراض به عملکرد دانشگاه آزاد

افزایش شهریه‌ها طبق مصوبات ستاد مرکزی و با تأیید وزارت علوم صورت می‌گیرد و معمولاً امکان اعتراض به آن نیست. با این حال، در خصوص مشکلاتی مانند مسدودسازی سامانه آموزش به دلیل بدهی، می‌توانید اقدامات درون‌سازمانی انجام دهید. برای این کار باید از طریق مکاتبه با بازرسی، ریاست واحد دانشگاهی یا سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اقدام به پیگیری نمایید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱۰ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

موضوع افزایش شهریه دانشگاه ازاد با مصوبه ستاد مرکزی و با تایید وزارت علوم انجام گرفته و امکان اعتراض ندارد ولی در مورد بستن سامانه و .... میتوانید از طریق بازرسی و یا مکاتبه با ریاست دانشگاه اقدام به پیگیری نمائید .

علیرضا زرینه پور

علیرضا زرینه پور

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۲۱ نظر)

باسلام
حقفوق پرسنل و اعضاء هیئت علمی باید پرداخت گردد

عذرا نصرآبادی

عذرا نصرآبادی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۹(۳۷ نظر)

سلام .اگر شکایتی قابل پذیرش باشد از سازمان مدیریت مرکزی باید شکایت کنید

مجتبی عاشوری

مجتبی عاشوری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۹۸۰ نظر)

با درود ابتدا درون سازمانی اقدام نمایید

نمایش ۶ پاسخ دیگر وکلا
عادل بابایی

عادل بابایی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۲ نظر)

با سلام و دورد از طریق سازمان مرکزی اقدام شود

سیده عاطفه مجیدی طهران

سیده عاطفه مجیدی طهران

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱۰۴ نظر)

باسلام
از طریق ریاست دانشگاه یا بازرسی موضوع را پیگیری نمایید

سید رسول قاضی

سید رسول قاضی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۱۰۲ نظر)

با درود از طریق ریاست دانشگاه پیگیری کنید

سارا علیپور

سارا علیپور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۱۴۷ نظر)

سلام وقت بخیر
میتوانید از طریق ریاست دانشگاه اقدام نمایید.

ترمه پوراصغریان

ترمه پوراصغریان

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۳۸ نظر)

با سلام از طریق ریاست دادگاه اقدام کنید.

علی اصغر نادری

علی اصغر نادری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۱۴ نظر)

از طریق سازمان مربوطه پیگیری کنید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید