خریدار تا الان پلاک را عوض نکرد؛ با خودرو سرقت انجام میشه بنده چیکار کنم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۴ پاسخ ثبت شده

سلام
حکم جلب واسه بنده امده بنده یک سال پیش با قولنامه خودروی خود را فروختم

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اگر مدارک معتبر فروش و انتقال وجه خودرو را داشته باشید و ارائه دهید، مسئولیت کیفری و حکم جلب متوجه شما نخواهد بود. همچنین برای انتقال پلاک باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه خریدار ثبت کنید.

این وضعیت کلی است، اما رفع جلب شما مستقیما به مدارکی که برای اثبات تاریخ دقیق معامله در دست دارید بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

اقدامات لازم هنگام ارتکاب جرم با پلاک قبلی

اگر اسناد و مدارک خرید و فروش خودرو و تبادل وجه را به دادگاه ارائه دهید، صدور یا اجرای حکم جلب برای شما موضوعیتی نخواهد داشت و رفع مسئولیت می‌شود. برای حل دائمی مشکل تعویض پلاک، باید با در دست داشتن قرارداد فروش به دفتر خدمات الکترونیک قضایی بروید. سپس دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه خریدار ثبت کنید. البته این دادخواست در صورتی مستقیما از طرف شما مطرح می‌شود که سند خودرو به نام خودتان باشد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
مهدی مقدس

مهدی مقدس

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

سلام
شما باید با در دست داشتن قرارداد فروش خودرو به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود مراجعه و دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی اتومبیلی که فروخته اید علیه خریدار تقدیم کنید تا به دادگاه ارسال و به موضوع رسیدگی شود و بدیهی است سند باید به نام شما باشد و الا این کار را باید با هماهنگی کسی که سند به نام ایشان است انجام بدهید.

منیژه نادری

منیژه نادری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۸ نظر)

با سلام
شما می بایست سند خودرو را به کسی که فروخته اید منتقل نمایید .

مصطفی عباسی

مصطفی عباسیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۴۵۴ نظر)

با درود چنانچه دلایل و مدارک خرید و فروش خودرو و تبادل وجه آن را دارید و آنرا به دادگاه ارائه نموده اید صدور حکم جلب برای شما موضوعیتی ندارد

محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۹۰ نظر)

سلام....چنانچه دلایل و مدارک خرید و فروش خودرو و تبادل وجه آن را دارید و آنرا به دادگاه ارائه نموده اید صدور حکم جلب برای شما موضوعیتی ندارد

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید