خرید روزهای زندان در جرم اختلاس امکانپذیر است؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۷ پاسخ ثبت شده

سلام
شخصی مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان از من گرفته و مدارک هم موجود است و الان ادعا می کند نمی دهد و توانی هم ندارد. و اینکه تهدید کرده زندان هم بره روز های زندان را خریداری خواهد کرد و با وثیقه آزاد خواهد شد آیا چنین چیزی امکان دارد یا خیر؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

در قانون اصطلاحی به نام خرید زندان وجود ندارد و حبس خریدنی نیست. موضوع اختلاف شما نیز اختلاس محسوب نمی‌شود، بلکه یک دعوای حقوقی برای مطالبه وجه است.

اینکه بتوانید به پولتان برسید یا طرف مقابل جلب شود، به مدارک طلب و اثبات توانایی مالی او در دادگاه بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

عدم امکان خرید حبس و ماهیت حقوقی مطالبه طلب

چیزی به عنوان خرید روزهای زندان در قانون وجود ندارد و ادعای طرف مقابل صحت ندارد. موضوع شما ارتباطی با جرم اختلاس ندارد و باید دادخواست حقوقی مطالبه وجه ثبت کنید. با ارائه مدارک می‌توانید اموال بدهکار را توقیف کنید و در صورت عدم پرداخت، حکم جلب او را بگیرید. اگر طرف مقابل تقاضای اعسار کند، می‌توانید با استعلام گردش مالی و ثبتی، توانایی مالی او را بررسی و پیگیری نمایید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۷ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
محمد مافی

محمد مافی

کارشناس حقوقی

موضوع شما حقوقی بوده و ارتباطی به جرم اختلاس ندارد،
ثانیا شما اگر مدارک مثبته مبنی بر بدهی ایشان دارید میتوانید دادخواست مطالبه وجه تقدیم نمایید و از اموال غیر از مستثنیات دین ایشان توقیف کرده و‌طلب خودتون رو وصول کنید ، و اگر ایشان ضمن ضمن ملائت مالی طلب شما را پرداخت ننمایند جلب میشوند . مگر اینکه دادخواست اعسار انها پذیرفته شده و مبلغ تقسیط گردد.

مرضیه شیخ الاسلامی

مرضیه شیخ الاسلامی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۳ نظر)

با سلام. تبدیل حبس به جزای نقدی در موارد خاص و محدودی می باشد در قانون اصطلاحی به نام خرید حبس وجود ندارد

مصطفی فیروزی

مصطفی فیروزی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱ نظر)

سلام.چون مجازات قانونی جرم درجه ۵است قابل تبدیل به جزای نقدی نیست.

بهنام رفیعی ساران

بهنام رفیعی سارانهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸۰ نظر)

سلام
شما می توانید علیه ایشان اقدام به طرح دعوای مطالبه وجه نمایید و در صورت تقاضای اعسار ایشان می تتوانید درخواست گردش ثبتی و مالی یکسال اخیر ایشان را استعلام نمایید تا مشخص شود مبلغ مزبور چگونه هزینه شده است

نمایش ۳ پاسخ دیگر وکلا
سها آگهی

سها آگهی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۱۷۶ نظر)

در مواردی با توجه به قانون مجازات اسلامی موارد تخفیف و تعلیق مجازات مشخص شده است. لذا حبس خریدنی نیست.

امیر ضیغمی

امیر ضیغمی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۹۷ نظر)

زندان خریدنی نیست و ادعای ایشان کذب است هر چند این حرف ها از شایعات میان مردم میباشد قانون فقط جهات تخفیف و تعلیق مجازات دارد و زندان خریدنی نیست .

شهریار پورحکیمی

شهریار پورحکیمی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۴۲ نظر)

خرید روزهای زندان امکان پذیر نیست

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید