حکم جلب میگیره یا توقیف اموال؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۱ پاسخ ثبت شده

مدت یک ماه هست از وقت پرداخت اقساط دیه گذشته، هنوز مبلغی واریز نکردم، خواستم بدونم حکم جلب میگیره یا توقیف اموال؟ و اینکه میتونه شکایت کنه بگه ضرر و زیان و سود این چیزا میخوام؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اگر یک ماه از ابلاغ اجراییه گذشته باشد و دادخواست اعسار نداده باشید، طرف مقابل می‌تواند هم حکم جلب بگیرد و هم اموال شما را برای وصول دیه توقیف کند.

این یک قاعده کلی است و وضعیت شما به این بستگی دارد که آیا پیش از این دادخواست اعسار داده‌اید یا خیر.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان جلب و توقیف اموال در صورت عدم پرداخت

با گذشت یک ماه از مهلت قانونی و عدم پرداخت اقساط، طرف مقابل می‌تواند برای وصول دیه اقدام کند. در صورتی که دادخواست اعسار نداده باشید، طلبکار می‌تواند هم اموال شما را توقیف کرده و دیه را وصول کند و هم دستور جلب شما را از مرجع قضایی بگیرد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
محمد باقری

محمد باقری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۲۶ نظر)

سلام اگر مهلت یک ماه از ابلاغ اجراییه گذشته ودادخواست اعسار ندادین می توانند شما را جلب نمایند می توانند اموال شما را توقیف ودیه را وصول کنند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید