جعل و استفاده از سند مجعول برای چک صد هزار تومانی قابل اثبات است؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۴ پاسخ ثبت شده

با سلام رییس شعبه بانکب چک صدهزارتومانی بنده را جعل به پنجاه میلیون و صدهزار تومان کرد و منزل من را توقیف کرد کارشناس اگاهی تایید کرد که من فقط یکصد تومان را نوشتم و همچنین هیات سه نغره خط شناسی هم تایید کردن که دستخط من نیست در دادگاه بدوی رای به نفع من صادر گردید اما در تجدید نظر با آوردن دو شاهد دروغین رای به ضرر من صادر شد و الان باید پنجاه میلیون بیگناه پراخت کنم ایا به رای تجدیدنظر میتپانم اعتزوراض کنم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اگر جعل با نظر کارشناسی ثابت شده باشد شهادت شهود دیگر وارد نیست، اما برای اعتراض به رای قطعی تجدیدنظر در برخی موارد خاص امکان فرجام‌خواهی وجود دارد.

این یک قاعده کلی است و شرایط اعتراض بسته به نوع دعوا و جهات قانونی رای پرونده شما تفاوت می‌کند.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان فرجام‌خواهی از رای دادگاه تجدیدنظر

طبق نظر وکلا، در صورتی که جعل توسط کارشناس ثابت شده باشد، شهادت شهود دیگر وارد نخواهد بود. برای اعتراض به رای صادرشده در دادگاه تجدیدنظر، در برخی موارد قانونی امکان فرجام‌خواهی وجود دارد. بررسی شرایط دقیق این پرونده مشخص می‌کند که آیا امکان ثبت این اعتراض را دارید یا خیر.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
امیر ضیغمی

امیر ضیغمی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۹۷ نظر)

با درود فراوان
توضیحات شما قانع کننده نیست ، در صورتی که جعل توسط کارشناس ثابت گردد دیگر شهادت شهود وارد نیست ، به هر حال امکان فرجام خواهی در مواردی امکان پذیر است .

محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۹۰ نظر)

سلام .....توضیحات شما قانع کننده نیست ، در صورتی که جعل توسط کارشناس ثابت گردد دیگر شهادت شهود وارد نیست ، به هر حال امکان فرجام خواهی در مواردی امکان پذیر است .

حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

با سلام ،از مشاوره تلفنی بهره مند شوید

سیدحمید حسینی

سیدحمید حسینی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶ نظر)

سلام.
بهتره از مشاوره تلفنی بهره مند شوید.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید