جزای نقدی درجه ۶؛ آیا با توبه یا تمکین به حکم بدوی قابل تقلیل هست با خیر؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۶ پاسخ ثبت شده

با سلام و احترام
یا چه راه کار بهتری هست چون قاضی ۸ میلیون تومان جزای نقدی برای جرم توهین ساده ( به استناد مسیج های مبایل ) حکم صادر نموده در مرحله بدوی
ایا بنظر شما ما تمکین به حکم بدوی کنیم تجدیدنظر خواهی نکنیم یا خیر یا میشود با توبه و یا مجازات جایگزین حبس یا ماده قانونی دیگیری این جزای نقدی که قاضی محترم سقفش را گرفته را ۸ میلیون محکوم کرده را تقلیل بدیم کسر کنیم؟
ممنونم از جوابگوییتون

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

با صدور رأی بدوی فرصت توبه از دست رفته و مجازات با توبه منتفی نمی‌شود. برای کاهش جزای نقدی، دو راهکارِ تجدیدنظرخواهی یا تسلیم به رأی با امکان کسر یک‌چهارم مجازات و جلب رضایت شاکی پیشنهاد شده است.

اینکه کدام راهکار به کاهش بیشتر جریمه ختم می‌شود، بستگی به داشتن جهات تخفیف مانند سابقه کیفری و امکان جلب رضایت شاکی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

روش‌های کاهش جزای نقدی بعد از صدور رأی

فرصت استفاده از توبه برای رفع مجازات به دلیل صدور رأی بدوی پایان یافته است. با این حال، امکان تجدیدنظرخواهی و تقاضای تقلیل مجازات با استناد به مواردی چون نداشتن سوءسابقه، حسن شهرت و ابراز ندامت وجود دارد. راهکار دیگر تسلیم به رأی است که می‌تواند تا یک‌چهارم از مجازات را کسر کند. در کنار این موارد، جلب رضایت شاکی و تقاضای تخفیف از اجرای احکام نیز مسیر مناسبی برای کم کردن جزای نقدی است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
ابراهیم صفری

ابراهیم صفری

کارشناس حقوقی

۴٫۷(۱۰۴ نظر)

با سلام
به دلیل اینکه فرصت توبه از دست رفته شما میتوانید تسلیم به رای نمایید تا یک چهارم مجازات تعیین شده کسر گردد و سپس اقدام به اخذ رضایت از شاکی و اظهار ندامت و پشیمانی نمایید و با درخواست از اجرای احکام جهت تخفیف مجازات صادره اقدام نمایید تا در صورت داشتن شرایط تخفیف ، برای شما تخفیف گردد .

توتیا پرتوی آملی

توتیا پرتوی آملی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۳۹ نظر)

با سلام
پیشنهاد میشود که تجدید نظر خواهی کنید.امکان تقلیل مجازات وجود دارد.

احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

موضوع توبه و منتفی شدم مجازات مربوط به قبل از پیگرد و اثبات اتهام می باشد . با توجه به صدور رای دیگر موضوع توبه منتفی می باشد .

محمدحسن کاظمی پرکوهی

محمدحسن کاظمی پرکوهی

کارشناس حقوقی

۵٫۰(۷ نظر)

با سلام
کار از توبه گذشته است
اما ضمن تجدیدنظرخواهی به عدم سوءسابقه یا حسن شهرت اگر دارید اشاره نموده و مراتب شرمندگی و پشیمانی خود را اظهار دارید همچنین سعی کنید رضایت شاکی را نیز جلب نمایید و ...

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا
حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

با سلام ،از مشاوره تلفنی بهره مند شوید

ویدا سماوات

ویدا سماوات

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۷۵ نظر)

سلام ،از مشاوره تلفنی بهره مند شوید//

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید