تکلیف من با این همه شاکی در شهر های مختلف چی میشود؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۴ پاسخ ثبت شده

باسلام کارت بانکی من مفقود شده و از کارتم به عنوان حساب واسط استفاده غیر قانونی کردن و پول واریز شده و همه مبلغ برداشت شده حالا کسانی که پول از حسابشان برداشت شده از من شکایت کردن و من از کسی که این کار را با کارتم انجام داده شکایت کردم و اون شخص هیچ رد و ادرس درست نداره و همه مشخصات استعلامیش جعلی بوده و خودش هم در خارج هست حالا تکلیف من با این همه شاکی در شهر های مختلف چی میشه و چه باید بکنم ایا حساب بانکی من رفع مسدودی میشود یا من ممنوع الخروج میشم و باید خسارت همه این شکات رو بدم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

به دلیل نسوزاندنِ به‌موقع کارت، شما مسئول شناخته می‌شوید مگر اینکه متهم اصلی شناسایی و معرفی شود، و رفع مسدودی حساب نیز منوط به اثبات ادعا و پیگیری قضایی است. برای مدیریت شکایت‌ها در شهرهای مختلف، می‌توانید درخواست رسیدگی توامان در یکی از دادگاه‌ها را مطرح کنید.

این قاعده کلی است اما نتیجه پرونده شما به زمان اعلام مفقودی و مدارک اثبات سوءاستفاده شخص دیگر بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

مسئولیت حساب واسط و تجمیع شکایت‌ها

اگر پس از مفقودی سریعاً کارت را مسدود نکرده باشید، مرتکب تقصیر شده و در برابر شکات مسئولیت خواهید داشت، مگر اینکه فرد اصلی پیدا شود. برای پیگیری، باید در مراجع قضایی حاضر شوید و پس از اثبات بی‌گناهی خود، رفع مسدودی حساب را درخواست کنید. همچنین برای پراکندگی شکات در شهرهای مختلف، می‌توانید طبق مقررات آیین دادرسی، به یکی از دادگاه‌ها تقاضای رسیدگی توامان بدهید تا پرونده‌ها در یک جا تجمیع شوند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
مهرداد انصاری

مهرداد انصاری

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۲۱ نظر)

سلام
شما باید پس از مفقودی، فورا از طریق بانک کارت را از اعتبار ساقط می کردید و به بانک اطلاع داده تا به اصطلاح عوام سوزانده شود. در هر حال شما مرتکب تقصیر شده و مسولیت دارید مگر اینکه فرد اصلی را پیدا نموده و تسلیم نمایید.
در زمینه تعدد دادگاه های رسیدگی کننده هم طبق مقررات آیین دادرسی، به یکی از دادگاه هایی که رجوع می کنید اطلاع دهید تا رسیدگی توامان، در صورت عدم مغایرت با قانون
، صورت گیرد.

آناهید رستمی

آناهید رستمی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۶(۵۵ نظر)

شما میتوانید رفع مسدودی حساب خود را درخواست کنید

محمد مهدی رضیان

محمد مهدی رضیان

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۲۵۴ نظر)

پس از اثبات میتوانید رفع مسدودی حساب خود را درخواست کنید

رضا رستمی

رضا رستمی

کارشناس حقوقی

۴٫۷(۲٬۱۰۵ نظر)

باید مراجعه کنید و پیگیری کنید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید