توقیف مغازه همراه با سرقفلی جهت گرفتن مهریه چگونه است؟

پرسیده شده ۱۰ سال پیش۱ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام
همسر من مدت 20 روز هست که از خانه بیرون رفته من اظهار نامه عدم تمکین فرستادم اما هیچ اقدامی نکرده فقط به خانه مراجعه کرده وسایلش را جمع کرده و به پاسگاه مراجعه کرده که شوهرم منا از خانه بیرون کرده و به من فحش داده و منا کتک زده که همه اینها بر علیه من دروغ هست او شاغل میباشد دانشجو هم هست از ساعت 8 صبح بیرون میره تا ساعت 8 شب میاد خانه فرزند 5 سالم داخل منزل اکثر مواقع تنها هست همسرم با تعدادی زنهای طلاق گرفته و صیغه ایی دوست شده و باهم بدون اجازه من کافی شاپ میرن و خود مختار شده و هر کاری دوست داره انجام میده پول از مرد نامحرم قرض میگیره ضامنش میشن وام های کلان میگیره داخل یک بانک 2 وام همزمان میگیره اتومبیل اقساطی خریداری میکنه ، از همه مهمتر اینکه خود زنی میکنه و دوچار بیماری افسردگی هم هست که قرص مصرف میکنه لذا هنوز به دادگاه مراجعه نکردیم اما پرونده ما به دادگاه ارجاع داده شده است .
1 . من چگونه میتونم ثابت کنم که از خانه بیرونش نکردم و به او فحش ندادم
2 . با اتمام مهلت بازگشت به خانه طی اظهار نامه رسمی و بر نگشتن او چه اتفاقی می افتد آیا من باید به او نفقه بدم
3 . بابت اشغال به کارش که همه کشمکشهای زندگی من بابت شغل خانم و داشگاه هست میتونم اونا منع کنم
4 . آیا با توجه به ملکی که من دارم ( مغازه و خانه سر هم ) به ارزش 500 میلیون و منبع درآمد من و فرزندم می باشد و همچنین محل سکونت من می باشد می تواند همه ملک را بابت مهریه توقیف کنه و منا از مغازه و خانه بیرون کنه

ممنون از شما

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
اکرم فرخ

اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۷۸۲ نظر)

شما باید دادخواست الزام به تمکین به طرفیت ایشان تنظیم کنید سپس با شهادت شهود و دلایل دیگر میتوانید آن را اثبات کنید و پیشنهاد میشود که حتما وکیل بگیرید. لذا در صورتیکه شغل ایشان منافاتی با شئونات شما و خانواده داشته باشد میتوانید از طریق دادگاه ایشان را از کار منع کنید.یک خانه نیز جزء مستثنیات دین خواهد بود.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید