تهمت زدن همسر به شوهر چگونه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده

با عرض سلام خدمت وکیل محترم
من الان نزدیک یک سال هست که عقد کردم ولی الان همسر من به من تحمت زده که با فلان خانم رابته داری و الان ۷ماه خونه من نیومد حتی بهم زنگ هم نمیزنه ایشان درخواست مطالب وجد مبلغ ۳۰ملیون وام ازدواج خود کرده الان باید چکار کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

می‌توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی به اتهام افترا از همسر خود شکایت کنید و سهم وام ازدواج ایشان نیز باید مسترد شود. همچنین برای ترک منزل، ارسال اظهارنامه تمکین و سپس دادخواست الزام به تمکین امکان‌پذیر است.

این اقدامات مسیر کلی قانونی هستند، اما نتیجهٔ اقدام به مدارک شما برای اثبات افترا و وضعیت شروع زندگی مشترک بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

شکایت افترا و الزام به تمکین همسر

برای تهمت رابطه نامشروع می‌توانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت افترا ثبت کنید. در مورد سهم وام ازدواج، حق با همسرتان است و باید مبلغ متعلق به ایشان را مسترد نمایید. بابت غیبت و عدم حضور در منزل نیز ابتدا یک اظهارنامه برای دعوت به بازگشت و تمکین با تعیین مهلت ۴۸ ساعته ارسال کنید. در صورت عدم بازگشت زوجه، دادخواست الزام به تمکین ثبت نمایید که در صورت صدور حکم عدم تمکین، امکان دادخواست تجویز ازدواج مجدد نیز وجود دارد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
سعید ستوده پارسا

سعید ستوده پارسا

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۷۵ نظر)

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام افتراء علیه ایشان اقامه دعوا کنید
بابت ترک منزل به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و اظهارنامه ای مبنی بر دعوت زوجه به تمکین ارسال و مهلت ۴۸ ساعت برای بازگشت تعیین کنید سپس در صورت عدم بازگشت دادخواست الزام به تمکین تقدیم کنید.
در صورت صدور حکم عدم تمکین می توانید طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید

احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

در خصوص مطالبه یهم وام همسرتان حق با ایشان بوده و باید سهم وی را مسترد نمائید . در مورد شکایت از همسرتان نیز میتوانید به اتهام ایراد تهمت و افترا مبادرت به طرح شکایت کنید .

محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۸۸ نظر)

سلام........به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام افتراء علیه ایشان اقامه دعوا کنید
بابت ترک منزل به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و اظهارنامه ای مبنی بر دعوت زوجه به تمکین ارسال و مهلت ۴۸ ساعت برای بازگشت تعیین کنید سپس در صورت عدم بازگشت دادخواست الزام به تمکین تقدیم کنید.
در صورت صدور حکم عدم تمکین می توانید طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید