تهمت به سرقت زده اند؛ چگونه از خود رفع اتهام نمایم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

با سلام.
بنده از یک فروشگاه مواد غذایی اجناس به ارزش ۳۵۰۰۰ هزار تومن خریداری کرده ام و فروشنده اجناس را فاکتور کردند. در همان لحظه پسرم که ۷ سال سن دارد رو اعصاب من بود و بادکنک اورد که برایش باد کنم. بنده کلا یادم رفت حساب کنم. و از فروشگاه بیرون رفتم. فروشنده به بنده همانجا یادآوری نکردند که بروم و پول اجناس را بپردازم. و روز بعد به کلانتری مراجعه و شکایت کرده اند. کلانتری با بازدید دوربینها در گزارش نوشتند که قصد بنده سرقت نبوده. اما منو به دادگاه فرستاده اند. هنوز جلسه دادگاه تشکیل نشده. لطفا راهنمایی کنید. بنده دارای آبرو و اعتبار در بازار میباشم. در ضمن قصد اونا برای رضایت گرفتن رشوه و اخاذی میباشد و تا بحال این کار را کرده اند. با تشکر.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

جرم سرقت نیازمند قصد و سوءنیت مجرمانه است و صرف بیرون بردن کالا بر اثر فراموشی سرقت محسوب نمی‌شود. با بازبینی فیلم دوربین‌های مداربسته و گزارش مرجع انتظامی، فقدان سوءنیت شما در دادسرا یا دادگاه احراز خواهد شد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

اثبات عدم سوءنیت با بازبینی فیلم دوربین

سرقت از نظر قانونی نیازمند قصد مجرمانه و ربودن آگاهانه مال غیر است. در مواردی که انتقال جنس به بیرون مغازه بر اثر حواس‌پرتی یا فراموشی رخ دهد، این عمل در تعریف سرقت قرار نمی‌گیرد. با استناد به گزارش کلانتری و تقاضای بازبینی فیلم دوربین مداربسته توسط مقام قضایی، عدم وجود سوءنیت شما قابل اثبات خواهد بود. در جلسه رسیدگی با بیان صادقانه وقایع و آمادگی برای پرداخت وجه اجناس، خواستار صدور قرار منع تعقیب شوید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
آق مراد پارسنگ

آق مراد پارسنگ

کارشناس حقوقی

۴٫۴(۵ نظر)

با سلام قانونگذار در تعریف سرقت می گوید : ربودن مال متعلق به غیر که در اینجا صرف انتقال مال به بیرون مغازه با کیفیتی که شما می فر مائید در تعریف سرقت نمی گنجد و سوء نیت لازم است که با قرائنی که از طریق دوربین مداربسته قابل مشاهده است عدم سونیت شما قابل مشاهده می باشد.با فرض کیفیت مذکور جای نگرانی نیست.

فاطمه زارع

فاطمه زارع

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۲۳ نظر)

اگرصرفا بادکنک بوده که توسط فرزندتان برده شده وبه همین نحوی که اظهارکرده اید بوده بامشاهده فیلم توسط بازپرس پرونده این امرمشخص میشود نگران نباشید

محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۸۸ نظر)

ربودن مال متعلق به غیر که در اینجا صرف انتقال مال به بیرون مغازه با کیفیتی که شما می فر مائید در تعریف سرقت نمی گنجد و سوء نیت لازم است که با قرائنی که از طریق دوربین مداربسته قابل مشاهده است عدم سونیت شما قابل مشاهده می باشد.با فرض کیفیت مذکور جای نگرانی نیست.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید