تمکین خود را منوط به برگزاری مراسم عروسی عنوان کرده ام،آیا این مورد دلیلی بر عدم تمکین خواهد بود؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

از جانب همسرم محکوم به تمکین شده ام.ایشان با مامور جهت اجرائیه به من مراجعه کردن و من باتوجه به اینکه هنوز دوشیزه هستم و در دوران عقد هستیم تمکین خود را منوط به برگزاری مراسم عروسی عنوان کرده ام،آیا این مورد دلیلی بر عدم تمکین خواهد بود؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

نمی‌توانید اجرای حکم تمکین را منوط به برگزاری مراسم عروسی کنید، مگر اینکه در متن حکم آمده باشد؛ البته با توجه به دوشیزه بودن می‌توانید به حق حبس تا دریافت مهریه استناد کنید.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

شرط عروسی مانع اجرای حکم تمکین نیست

منوط کردن تمکین به برگزاری مراسم عروسی از نظر قانونی پذیرفته نیست، مگر آنکه این موضوع صراحتا در متن حکم دادگاه قید شده باشد. با این حال، با توجه به اینکه دوشیزه هستید، این حق قانونی را دارید که از حق حبس خود استفاده کرده و تا زمان دریافت کامل مهریه از تمکین خودداری نمایید. وضعیت پرونده شما به نحوه دفاعیات قبلی و متن رای صادرشده بستگی دارد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
مهشید باوفا

مهشید باوفا

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

شما می توانید از حق حبس خود استفاده کنید و تا دریافت مهر تمکین ننمایید

شهریار پورحکیمی

شهریار پورحکیمی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۴۲ نظر)

شما نمی توانید اجرای حکم تمکین رامنوط به برگزاری عروسی کنید . مگردرحکم دادگاه تصریح شده باشد

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید