تعیین کلاهبرداری شبکه ای با پلیس فتا هست؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۴ پاسخ ثبت شده

من برای پرونده کلاهبرداری شکایت کردم،طرف از طریق پیج اینستاگرام با تبایغات فراوان گفت پول به ما بده ما میریم توو کشورهای دیگه پولو برات سود میکنیم با استفاده از ربات و هفت تا ۱۵ درصد روزانه سود میدیم،من به مدت دو ناه سر جمع ۲۰ میلیون واریز کردم ولی برنگردوندن شکایت کردم کیفری،اسکرین شات پیج رو باز پرس خواست دادم بعد فرستادن فتا، اگه فتا تایید کنه کلاهبرداری بوده طرف محکوم میشه دیگه نیاز به شاهد و ... نیست، میخوام ببینم الان تعیین کننده فتا هستش؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

پلیس فتا صرفا ضابط قضایی است و وظیفه شناسایی متهم و جمع‌آوری ادله و انجام تحقیقات را بر عهده دارد، اما تعیین عنوان مجرمانه و محکوم کردن نهایی متهم در صلاحیت دادگاه است.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

تعیین‌کننده نهایی کلاهبرداری دادگاه است نه فتا

پلیس فتا ضابط قضایی است و مسئولیت شناسایی متهم، انجام تحقیقات و جمع‌آوری ادله دیجیتال را بر عهده دارد. با وجود اینکه نظر و گزارش پلیس فتا به اثبات ادعای شما کمک می‌کند، اما تعیین عنوان مجرمانه و صدور حکم محکومیت صرفا در صلاحیت دادگاه است. بنابراین وظیفه تهیه و ارائه مدارک اثبات‌کننده همچنان با شاکی است و گزارش فتا تنها یکی از این ادله محسوب می‌شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
عب

عبدالمجید باقری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

دادگاه است که عنوان مجرمانه رو تعیین می‌کنه و پلیس فتا صرفا ضابط قضایی است که یکی از ادله ارتکاب جرم رو جمع آوری میکند.وظیفه فراهم آوردن ادله با شماست که یکی از آنها مدارک پلیس فتا است.

محمد یاسر رحمانی

محمد یاسر رحمانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

سلام. پلیس فتا اولا سخص رو پیدا میکنه، ثانیا اگه ازش خواسته شده باشه که تحقیقاتی هم انجام بده، به اون کارم مبادرت میورزه.با نظر پلیس فتا میشه کلاهبرداری رو ثابت کرد. البته کلاهبرداری شما رایانهذای نیست. بلکه کلاهبرداری از طریق رایانه میباشد.. به کلاهبرداری از طریق رایانه اشاره کنید زیرا مجازاتش بیشتر است

سارا علیپور

سارا علیپور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۱۴۷ نظر)

سلام
در ابتدا موضوع توسط پلیس فتا بررسی خواهد شد و در صورت نیاز می تواندمبادرت به انجام تحقیقاتی نیز نماید

مجتبی عاشوری

مجتبی عاشوری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۹۸۰ نظر)

با درود شما باید شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید