تعمیر خودرو پس از کارشناسی خسارت و اثر آن بر اعتراض خوانده چیست؟

پرسیده شده ۲ ماه پیش۴۰ پاسخ ثبت شده

در پرونده‌ای مربوط به تصادف در پارکینگ که راننده‌ی مقصر متواری شده، آیا پس از انجام کارشناسی ارزیابی خسارت می‌توان خودرو را تعمیر کرد؟ اگر خوانده پس از تعمیر به نظر کارشناس اعتراض کند، آیا این تعمیر در روند دادرسی مشکلی ایجاد می‌کند؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

پس از انجام تامین دلیل و کارشناسی رسمی، تعمیر خودرو مانع قانونی ندارد و صرف تعمیر، نظریه کارشناسی را بی‌اعتبار نمی‌کند. در صورت اعتراض خوانده، کارشناس بعدی بر اساس عکس‌ها، فیلم‌ها و گزارش تامین دلیل به موضوع رسیدگی خواهد کرد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

تعمیر خودرو پس از تامین دلیل و کارشناسی خسارت

پس از ثبت رسمی تامین دلیل و تنظیم گزارش کارشناس، تعمیر خودرو مانعی ندارد و حق مطالبه خسارت پابرجا می‌ماند. اگر طرف مقابل به کارشناسی اعتراض کند، اعتراض او کارشناسی اولیه را بی‌اعتبار نمی‌کند، بلکه موضوع به هیات کارشناسی ارجاع داده می‌شود. کارشناسان بعدی بر مبنای عکس‌ها، فیلم‌ها و گزارش اولیه در پرونده تامین دلیل نظر خواهند داد. بنابراین بهتر است قبل از تعمیر، تصاویر و مستندات کافی از تمام زوایای خسارت تهیه و نگهداری شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴۰ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
حسین بشری

حسین بشری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۹(۱۵ نظر)

سلام
شما با درخواست تامین دلیل برای ارزیابی از کارشناس رسمی دادگستری استفاده کنید و در صورت پیدا شدن راننده مقصر این نظر کارشناسی و همچنین کروکی افسر تصادفات مبنای طرح دعوای شما علیه مقصر هست ...در این فرض اگر طرف مقابل به نظر کارشناسی اعتراض کند پرونده مجدد به کارشناس ارجاع می‌شود اما کارشناس بعدی بر اساس نظر و عکس های موجود در پرونده تامین دلیل نظریه جدید خواهد داد ...

مصطفی فودازی

مصطفی فودازی

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۳ نظر)

با سلام
بله، اگر تامین دلیل و کارشناسی خسارت انجام شده و وضعیت خودرو به‌طور دقیق ثبت و مستند شده باشد، اصولا می‌توانید خودرو را تعمیر کنید.
اعتراض بعدی خوانده نیز صرف تعمیر خودرو، کارشناسی را بی‌اعتبار نمی‌کند؛ به‌ویژه اگر گزارش کارشناس، عکس‌ها و مستندات قبل از تعمیر موجود باشد.
با این حال بهتر است قبل از تعمیر، تامین دلیل رسمی، عکس و فیلم از تمام خسارات و نظریه کارشناس را نگهداری کنید تا امکان بررسی وضعیت اولیه خودرو وجود داشته باشد

حانیه محمدیان

حانیه محمدیان

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱ نظر)

درود
بله پس از تامین دلیل و انجام ارزیابی و بررسی دقیق توسط کارشناس رسمی دادگستری، امکان تعمیر خودرو برای شما وجود دارد‌. ضمنا اعتراض احتمالی خوانده در آینده، کارشناسی صورت گرفته اولیه را بی‌اعتبار نمی‌کند. موفق باشید

یوسف فریدونی الست

یوسف فریدونی الست

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

سلام و درود
بله پس از تامین دلیل اقدام به تعمیر نمایید .
موفق و پیروز باشید.

نمایش ۳۶ پاسخ دیگر وکلا
مریم حاج منوچهری

مریم حاج منوچهری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۹(۲۳۹ نظر)

باسلام
بله، پس از کارشناسی خسارت، اصولا می‌توان خودرو را تعمیر کرد و تعمیر خودرو به‌خودی‌خود موجب از بین رفتن حق مطالبه خسارت نمی‌شود. هدف تامین دلیل نیز حفظ و ثبت وضعیت موجود است تا بعدا امکان استفاده از آن وجود داشته باشد.
اگر کارشناسی قبل از تعمیر انجام و خسارت‌ها به‌خوبی ثبت شده باشد، تعمیر خودرو معمولا مشکل دادرسی ایجاد نمی‌کند؛ اما اگر بدون کارشناسی و مستندسازی خودرو تعمیر شود، اثبات میزان خسارت و پاسخ به اعتراض خوانده دشوارتر خواهد شد

حمیدرضا قاسمی

حمیدرضا قاسمی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۲۳۷ نظر)

درود
بله، می‌توانید خودرو را تعمیر کنید، اما پیش از آن حتما «تامین دلیل» (ثبت وضعیت خسارت توسط کارشناس رسمی) انجام دهید. تعمیر خودرو، حق اعتراض خوانده به نظر کارشناس را ساقط نمی‌کند، اما اگر بدون تامین دلیل باشد، اثبات میزان خسارت برای شما دشوار می‌شود و خوانده می‌تواند ادعا کند خسارت کمتر از مقدار تعمیر بوده است.

نفیسه اصولی صفار

نفیسه اصولی صفار

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱۸ نظر)

سلام بله بعد از کارشناسی و ثبت مستندات خسارت می توانید خودرو را تعمیر کنید و صرف تعمیر خودرو باعث بی اعتباری کارشناسی نمی شود اگر خوانده اعتراض کند دادگاه می تواند موضوع را به کارشناس یا هیات کارشناسی ارجاع دهد برای اطمینان بیشتر قبل از تعمیر همه قسمت های آسیب دیده را با عکس و فیلم واضح مستند کنید و گزارش کارشناسی و تامین دلیل را نگه دارید سپس تعمیر کنید

حدیث محمودی

حدیث محمودی

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۳۱ نظر)

سلام اگر تامین دلیل و کارشناسی خسارت انجام شده و وضعیت خودرو ثبت شده باشد، اصولا می‌توانید خودرو را تعمیر کنید تامین دلیل برای همین هست که اگر مدارک از بین برود دادگاه بتوان به درستی رای صادر کند

نسیم روشنفکر

نسیم روشنفکر

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۲۰ نظر)

قبل از تعمیر از زوایای مختلف از خودرو موصوف فیلم وعکس تهیه کنید وبعد خودرو کارشناسی شده را تعمیر کنید

تهمینه جعفری زرمهری

تهمینه جعفری زرمهری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۱۸ نظر)

بله، میتوانید تعمیر کنید، اما با ۳ شرط حیاتی:
۱. از کارشناس رسمی دادگستری یا نماینده بیمه، صورتجلسه کارشناسی با ذکر خسارت و امضا بگیرید.
۲. از تمام نقاط آسیبدیده فیلم و عکس با تاریخ تهیه کنید.
۳. قبل از تعمیر به خوانده (متواری) ابلاغ کنید (از طریق روزنامه کثیرالانتشار).

اگر این موارد رعایت نشود، اعتراض خوانده به نظر کارشناس موجه بوده و ممکن است دادگاه کارشناسی مجدد را بپذیرد و هزینه تعمیر را از شما نگیرد. اما اگر مستندات کامل باشد، تعمیر هیچ مشکلی در روند دادرسی ایجاد نمیکند.

غلامرضا صارمی

غلامرضا صارمی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۹(۱۷ نظر)

سلام
بله - نظریه تامین دلیل قابل اعتراض نیست احتیاتا قبل از تعمیر فیلم و عکس هم از خودرو به طور کامل و دقیق تهیه کنید

معصومه محرمخانی

معصومه محرمخانی

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

بله بعد از بازدید کارشناس رسمی شما مجاز ب تعمیر هستید ولیکن تمامی فاکتورهای مربوط ب تعمیر و همینطور عکسهای مربوط ب خودرو را که از چندین جهت به طور واضح گرفته اید را حتما نگهداری کنید ..توجه کنید ک کارشناس باید با تامین دلیل از خودرو بازدید نماید

فاطمه فرهیخته راد

فاطمه فرهیخته راد

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

بله امکان تعمیر خودرو وجود دارد و قانونی است و تعمیرات باعث بی اعتباری تامین دلیل ( کارشناسی خسارت ) انجام شده نخواهد شد و د. صورت اعتراض خوانده نیز بر مبنای تامین دلیل انجام شده و تصاویر و مستندات موجود هیئت کارشناسی تصمیم خواهد گرفت .

زهرا فرج

زهرا فرج

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۲۶۰ نظر)

سلام و احترام
در صورتی که کارشناسی خسارت به‌صورت کامل انجام شده و وضعیت خودرو به همراه میزان آسیب‌ها به نحو دقیق در گزارش کارشناس، ترجیحا همراه با مستندات تصویری، منعکس گردیده باشد، از حیث حقوقی امکان تعمیر خودرو وجود دارد و انجام تعمیر پس از کارشناسی، فی‌نفسه مانع ادامه رسیدگی قضایی یا استناد به نظریه کارشناسی نخواهد بود.

بدیهی است در فرض اعتراض بعدی خوانده به نظریه کارشناسی، صرف تعمیر خودرو موجب بی‌اعتباری آن نخواهد شد؛ بلکه دادگاه با لحاظ مبانی نظریه، مستندات موجود، تصاویر و گزارش کارشناسی، نسبت به کفایت یا عدم کفایت آن در احراز میزان خسارت اتخاذ تصمیم می‌نماید. در صورت احراز نقص یا ابهام مؤثر، امکان ارجاع امر به کارشناسی مجدد یا هیات کارشناسی وجود خواهد داشت.

با این وجود، به منظور پیشگیری از بروز اختلافات احتمالی، توصیه می‌شود پیش از اقدام به تعمیر، از کلیه قسمت‌های آسیب‌دیده تصویر و فیلم دقیق تهیه شده و کلیه مستندات از جمله گزارش کارشناسی، فاکتورهای تعمیر و قطعات تعویضی به‌طور کامل نگهداری گردد. همچنین در صورت امکان، قطعات تعویض‌شده تا پایان رسیدگی حفظ شود.

زهرا بانی رشید

زهرا بانی رشید

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۹ نظر)

با احترام بله بعد از کارشناسی میتوانید خودرو را تعمیر کنید و صرف تعمیر خودرو باعث از بین رفتن حق شما نمی‌شود اما حتما قبل از تعمیر از تمام قسمتهای آسیب دیده عکس و فیلم واضح بگیرید گزارش کارشناسی و فاکتور تعمیر و قطعات را نگه دارید و بهتر است در صورت امکان نظریه کارشناس به طرف مقابل ابلاغ شده باشد اگر خوانده بعدا به کارشناسی اعتراض کند دادگاه میتواند موضوع را به کارشناس دیگر یا هیئت کارشناسی ارجاع دهد و تعمیر خودرو به خودی خود مانع رسیدگی نیست ولی اگر بدون مستندات خودرو تعمیر شود ممکن است اثبات میزان خسارت سخت‌تر شود

ابراهیم باقریان خوزانی

ابراهیم باقریان خوزانی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۱۵ نظر)

پس از کارشناسی نسبت به تعمیر خودرو و دعوای مرتبط اقدام نمایید

محمود رئیسی

محمود رئیسی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۱ نظر)

سلام
بله با توجه به توضیحات شما ، بعد از تامین دلیل و تعیین تمام خسارات وارده به خودرو توسط کارشناس رسمی دادگستری ، امکان تعمیر خودرو وجود خواهد داشت
در صورت تعمیر خودرو و اعتراض به نظریه کارشناسی ، هیات کارشناسی بر اساس نظریه کارشناسی اول ، اظهارنظر خواهد کرد

محمدباقر سلیمانگلی

محمدباقر سلیمانگلی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۹(۴۹ نظر)

با سلام پس از کارشناسی رسمی و تامین دلیل و تنظیم گزارش تعمیر خودرو هیچ منع قانونی ندارد

زهرا رفیعی

زهرا رفیعی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۲۲ نظر)

پس از تامین دلیل و کارشناسی خسارت، تعمیر خودرو اصولا مانعی ندارد؛ بهتر است پیش از تعمیر، عکس و فیلم کامل و نظریه کارشناسی اخذ شود. اعتراض بعدی خوانده ممکن است موجب ارجاع به هیات کارشناسی شود، اما صرف تعمیر، نظریه قبلی را بی‌اعتبار نمی‌کند، مخصوصا اگر وضعیت خسارت مستند شده باشد.

امیر فراستی

امیر فراستی

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۱۲ نظر)

بله، پس از کارشناسی ارزیابی خسارت می‌توانید خودرو را تعمیر کنید و تعمیر، به‌خودی‌خود مشکلی برای پرونده ایجاد نمی‌کند. مهم این است که قبل از تعمیر، گزارش کارشناسی، عکس و فیلم کامل خسارت و تامین دلیل داشته باشید؛ چون تامین دلیل برای حفظ وضعیت موجود است و ارزش نهایی آن را دادگاه تعیین می‌کند. اگر خوانده بعدا اعتراض کند، دادگاه می‌تواند در پرونده اصلی موضوع را مجددا به کارشناسی یا هیات کارشناسی ارجاع دهد، اما صرف تعمیر خودرو باعث بی‌اعتباری کارشناسی قبلی نمی‌شود.

محمدمهدی معصومی

محمدمهدی معصومی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۹(۸ نظر)

سلام
بله، پس از انجام کارشناسی و ثبت وضعیت خسارت، تعمیر خودرو اصولا امکان‌پذیر است؛ اما بهتر است قبل از تعمیر، از تمام خسارت‌ها عکس و فیلم واضح تهیه و گزارش کارشناسی و مدارک مربوط حفظ شود.

اگر خوانده بعدا به نظریه کارشناسی اعتراض کند، تعمیر خودرو به‌خودی‌خود موجب بی‌اعتباری کارشناسی نمی‌شود؛ ولی ممکن است دادگاه برای احراز میزان خسارت، کارشناسی مجدد را ضروری بداند. نظریه کارشناسی تامین دلیل نیز صرفا برای حفظ دلیل است و ارزش نهایی آن را دادگاه تعیین می‌کند.

بنابراین بهترین کار این است که قبل از تعمیر، تامین دلیل/کارشناسی انجام شده و مستندات تصویری کامل داشته باشید؛ سپس تعمیر کنید.

اسناد و مدارک باید توسط وکیل بررسی شود.

طیبه اصغری

طیبه اصغری

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۹(۲۶ نظر)

درود . میتوانید تامین دلیل درخواست دهید و بعد خودروی خود را تعمیر کنید . با تامین دلیل موقعیت موجود حفظ میشود و حقوق شما در مراحل بعد تضییع نمیشود
نظریه کارشناسی و تعیین میزان خسارت رو هم ضمیمه کنید

محمد شکری پور

محمد شکری پور

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

خیر در واقع شما تامین دلیل انجام داده آید و میتوانید خودرو راتعمیر کنید پس از کارشناسی

سید ابراهیم یوسفی

سید ابراهیم یوسفی

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

سلام پس از انجام کارشناسی رسمی و تنظیم گزارش کارشناس، تعمیر خودرو مجاز است و مانع قانونی ندارد.

جاوید محمدی

جاوید محمدی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۳۲ نظر)

با سلام کاربر گرامی
ابتدا نسبت به تامین دلیل اقدام و بعد دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید دادگاه به احتمال زیاد با توجه به تعمیر خپدرو نسبت به همان نظریه کارشناسی رای صادر مینماید

امیر مهدی‌زاده

امیر مهدی‌زاده

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۹(۲۸ نظر)

درود بر شما؛
بله؛ صرف تعمیر خودرو پس از کارشناسی، موجب بی‌اعتباری نظریه کارشناسی یا سقوط حق مطالبه خسارت نیست؛ مشروط بر اینکه پیش از تعمیر، وضعیت خودرو به‌طور قابل اتکا مستندسازی شده باشد. اعتراض خوانده نیز صرفا در صورت ارائه ایراد فنی مؤثر می‌تواند موجب ارجاع امر به کارشناسی تکمیلی یا هیات کارشناسی شود و تشخیص نهایی با دادگاه است؛ زیرا نظریه کارشناس طریق اثبات دعواست و برای دادگاه موضوعیت مطلق ندارد. مواد ۱۹۹، ۲۵۷، ۲۶۲، ۲۶۳ و ۲۶۵ قانون آیین دادرسی مدنی مؤید این امر است.

راهکار عملی: قبل از تعمیر، گزارش کارشناسی، تصاویر و فیلم واضح از تمام خسارات، کروکی و گزارش پلیس، فاکتورهای تعمیر و قطعات تعویضی را حفظ کنید و در صورت اعتراض خوانده، تقاضای کارشناسی تکمیلی با لحاظ مستندات اولیه و فاکتورهای تعمیر نمایید. آیا در پرونده شما کارشناسی رسمی قبل از تعمیر انجام شده و تصاویر و فاکتور قطعات نیز موجود است؟

رضا حمزه پور

رضا حمزه پور

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

پس از تامین دلیل و اخذ نظر کارشناسی نسبت به تعمیر خودرو اقدام نمایید. ترجیحا از زوایای مختلف از خودرو عکس گرفته و نگهداری نمایید.

هومن زمانی

هومن زمانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۰ نظر)

اگر میخواهید فوری تعمیر کنید عکس و فیلم قبل از ارزیابی اولیه از ماشین تهیه کنید یک نسخه از ارزیاب خسارت تحویل میکیرید آن وقت ماشین را تعمیر کنید تا در مرحله ی دادرسی در صورت حدوث اختلاف آن گزارش، عکسها و فیلمها را به کارشناسان ارائه دهید

آسیه فتاحی امیردهی

آسیه فتاحی امیردهی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۲٬۸۲۹ نظر)

با سلام
تعمیر خودرو قبل از قطعی شدن نظر کارشناس ممنوع و خطرناک.
اگر خوانده اعتراض کند دادگاه نظر کارشناس را قبول نمی‌کند و به ضرر شما تمام می‌شود.
تنها راه احتیاطی قبل از تعمیر، با کارشناس رسمی «تامین دلیل» کنید (اما باز هم ریسک دارد

اکبر کولیوند

اکبر کولیوند

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۷ نظر)

باسلام اگر کارشناسی خسارت خودرو به‌طور کامل انجام و میزان آسیب‌ها در گزارش، ترجیحا همراه با تصاویر، ثبت شده باشد، تعمیر خودرو اصولا مانع ادامه رسیدگی یا استناد به نظریه کارشناسی نیست. با این حال، برای جلوگیری از اختلاف، قبل از تعمیر از تمام آسیب‌ها عکس و فیلم تهیه و گزارش کارشناسی، فاکتورها و مدارک تعمیر و قطعات تعویض‌شده را حفظ کنید. در صورت اعتراض و وجود نقص یا ابهام مؤثر، دادگاه می‌تواند موضوع را مجددا به کارشناس یا هیات کارشناسی ارجاع دهد.

علی فتحی

علی فتحی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۴ نظر)

سلام کاربر گرامی

بله، بعد از کارشناسی می‌توانید خودرو را تعمیر کنید و صرف تعمیر، پرونده را از بین نمی‌برد.

اما حتما قبل از تعمیر، گزارش کارشناسی، عکس و فیلم کامل از خودرو و خسارت‌ها را نگه دارید و فاکتور تمام هزینه‌های تعمیر و قطعات را دریافت کنید. چون طبق ماده ۱۴۹ قانون آیین دادرسی مدنی، تامین دلیل برای حفظ وضعیت موجود و دلایل است.

اگر طرف مقابل بعدا به کارشناسی اعتراض کند، دادگاه می‌تواند موضوع را مجددا به کارشناس یا هیات کارشناسی ارجاع دهد؛ تعمیر خودرو به‌خودی‌خود مانع رسیدگی نیست، ولی اگر بدون مستندسازی تعمیر کنید، اثبات میزان خسارت دشوارتر می‌شود.

پس بهتر است اول کارشناسی و مستندسازی کامل، بعد تعمیر انجام شود.

الیکا فخرایی لطف آبادی

الیکا فخرایی لطف آبادی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱۶ نظر)

سلام. تعمیر خودرو پس از ثبت و ابلاغ نظریه تامین دلیل بلامانع است و مانع قانونی ندارد. در صورت اعتراض خوانده، هیئت کارشناسی بر اساس مستندات پرونده، تصاویر موجود در نظریه نخستین، فاکتورهای معتبر و داغی قطعات اعلام نظر خواهد کرد و تعمیر خودرو خللی در روند دادرسی ایجاد نمی‌کند.

علیرضا باقری

علیرضا باقری

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۱۱ نظر)

بله، پس از انجام کارشناسی خسارت، اصولا می‌توان خودرو را تعمیر کرد و تعمیر خودرو به‌خودی‌خود موجب از بین رفتن حق مطالبه خسارت نمی‌شود؛ به‌خصوص اگر کارشناسی به‌صورت تامین دلیل انجام شده و وضعیت خودرو و میزان خسارت پیش از تعمیر ثبت شده باشد. فلسفه تامین دلیل نیز دقیقا حفظ و ثبت دلایلی است که ممکن است بعدا از بین بروند یا دسترسی به آنها دشوار شود. مواد ۱۴۹ و ۱۵۵ قانون آیین دادرسی مدنی بر همین موضوع تاکید دارند.

اگر خوانده پس از تعمیر خودرو به نظریه کارشناسی اعتراض کند، این اعتراض لزوما باعث بی‌اعتباری نظریه نمی‌شود. دادگاه می‌تواند نظریه تامین دلیل را در کنار سایر ادله بررسی کند و در صورت وجود ایراد مؤثر، موضوع را مجددا به کارشناسی ارجاع دهد. ارزش و اعتبار نهایی نظریه تامین دلیل نیز با دادگاه است.

علی قاسمی

علی قاسمی

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۱ نظر)

بله میتوانید تعمیر کنید به شرطی که کارشناسی اصولی و صحیح و دقیق انجام شده باشد

الهام اسحاقیان درچه

الهام اسحاقیان درچه

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

درود بله، پس از کارشناسی و ارزیابی خسارت می‌توانید خودرو را تعمیر کنید و تعمیر، به‌خودی‌خود مشکلی برای پرونده ایجاد نمی‌کند. مهم این است که قبل از تعمیر، گزارش کارشناسی، عکس و فیلم کامل خسارت و تامین دلیل داشته باشید؛ چون تامین دلیل برای حفظ وضعیت موجودمیباشد و ارزش نهایی آن را دادگاه تعیین می‌نماید. اگر خوانده بعدا اعتراض کند، دادگاه می‌تواند در پرونده اصلی موضوع را مجددا به کارشناسی یا هیات کارشناسان ارجاع دهد، اما صرف تعمیر خودرو باعث بی‌اعتباری کارشناسی قبلی نمیگردد.

سمانه پیرانی

سمانه پیرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۱ نظر)

بله پس از تامین دلیل و کارشناسی رسمی میتوانید خودرو را تعمیر کنید اگر خوانده بعدا اعتراض کند قاضی همان گزارش اولیه را مبنای تصمیم قرار میدهد و تعمیر مشکلی در دادرسی ایجاد نمیکند عکسهای کارشناس و فاکتورهای تعمیر را حتما نگه دارید

علیرضا زرینه پور

علیرضا زرینه پور

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۲۱ نظر)

بادرود
بعداز اخذ نظریه کارشناسی وبرای محکم کاری از محلهای خسارت دیده عسک نیز تهیه نمایید بعد اقدام به بازسازی نمایید

معصومه حیدری

معصومه حیدری

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۸ نظر)

درود
بطور کلی پس از انجام تامین دلیل و کارشناسی رسمی، تعمیر خودرو مانع قانونی ندارد و صرف تعمیر، نظریه کارشناسی را بی‌اعتبار نمی‌کند. در صورت اعتراض خوانده، کارشناس بعدی بر اساس عکس‌ها، فیلم‌ها و گزارش تامین دلیل به موضوع رسیدگی خواهد کرد.

اسماعیل کبیری

اسماعیل کبیری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

سلام . تامین دلیل کامل و دقیق اخذ کنید . دارای اعتبار است ومیتوانید پس از اخذ تامین دلیل خودروی خودرا تعمیر کنید

فرشاد فقیه

فرشاد فقیه

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

پس از کارشناسی خسارت صورت گرفته شما میتوانید خودرو را تعمیر نمایید و کارشناس احتمالی آتی از طریق عکس ها و فیلم های صورت گرفته از خودرو و گزارش مامور در صحنه حادثه و سایر قرائن موجود کارشناسی مینماید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید