تائید نادرست اعتیاد این جانب توسط شورای محل قابل اعتراض است؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

سلام خانم [نام] خسته نباشید
خانم [نام] همسرم با یک استشهاد و تایید شورای محلی که بنده معتاد هستم نتوانسته یارانه خود و فرزندانم را جدا کند شورای محل نه من را می شناسد و نه من را احضار کردن که ببین آیا من معتاد هستم یا نه من را یک شخص معتاد به فرمانداری معرفی کرده است ?

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

در صورت ادعای کذب درباره اعتیاد، می‌توانید با انجام آزمایش، عدم اعتیاد خود را اثبات کرده و علیه افراد بابت تهمت و نشر اکاذیب شکایت کیفری مطرح کنید.

امکان پیگیری این موضوع بستگی به این دارد که چه مدرکی برای رد این ادعا ارائه دهید و این گزارش کذب دقیقاً در کجا ثبت شده باشد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان شکایت بابت تهمت اعتیاد توسط شورا

اگر شورای محلی یا همسرتان ادعای نادرستی مبنی بر اعتیاد شما مطرح کرده‌اند، می‌توانید با ارائه جواب آزمایش، عدم اعتیاد خود را ثابت کنید. علاوه بر این، به دلیل نسبت دادن این موضوعِ خلاف واقع، حق شکایت کیفری بابت تهمت و نشر اکاذیب را خواهید داشت. این شکایت متوجه افرادی خواهد بود که این گزارش کذب را تهیه یا امضا کرده‌اند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
مینا محمدی

مینا محمدی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۱٬۰۷۶ نظر)

سلام و وقت بخیر
اگر ادعای کذب نسبت به اعتیاد شما داشته اند، می توانیدبا استناد به جواب آزمایش عدم اعتیاد خود را اثبات نمایید ، و همچنین بابت تهمتی که به شما وارد شده می توانید شکایت نمایید .
موفق باشید

امیر ضیغمی

امیر ضیغمی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۹۷ نظر)

با درود فراوان
میتوانید نسبت به نشر اکاذیب و تهمت از ایشان شکایت کیفری نمایید .

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید