تأخیر در انجام استعلام دادسرا پس از دستور تجدیدنظر و امکان دسترسی به لایحه متهم؟

پرسیده شده ۱ ماه پیش۳۴ پاسخ ثبت شده

شکایت کیفری بابت جعل سند مطرح کردم و مدارک خوبی داشتم، اما دادسرا قرار منع تعقیب صادر کرد. اعتراض زدم و دادگاه تجدیدنظر دستور بازگشت پرونده و اخذ استعلام مجدد را صادر کرد. حدود دو ماه از این ابلاغ گذشته و خبری نشده؛ در همین مدت یکی از متهمان لایحه دفاعیه ارائه داده است. دو سؤال دارم: اول اینکه آیا این مدت تأخیر برای یک استعلام معمولی طبیعی است؟ دوم اینکه آیا می‌توانم بدون مراجعه حضوری به دادسرا، از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه دفاعیه متهم را مشاهده کنم؟ چون دادگاه در تهران است و من در شهرستان هستم.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

تأخیر دوماهه برای وصول استعلام به دلیل شلوغی دادسراها امری رایج و طبیعی است. درباره مشاهده لایحه متهم، برخی وکلا مشاهده آن را از طریق سامانه ثنا یا دفاتر خدمات قضایی ممکن می‌دانند و برخی دیگر دسترسی به آن را صرفاً نیازمند تقاضای کتبی و مراجعه حضوری به شعبه اعلام کرده‌اند.

این روال عمومی شعب است، اما نوع محرمانگی پرونده و شیوه ثبت لایحه متهم می‌تواند نحوه دسترسی شما را تغییر دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

پیگیری استعلام و دسترسی به لایحه متهم

گذشت دو ماه از دستور استعلام در دادسرا به دلیل ترافیک کاری مراجع قضایی طبیعی است و نشان‌دهنده توقف پرونده نیست. برای مشاهده دفاعیات متهم، ابتدا بخش پیگیری و کارتابل پرونده در سامانه ثنا را بررسی کنید. چنانچه لایحه در سامانه قابل رؤیت نبود، به نظر تعدادی از وکلا به دلیل طبقه‌بندی اوراق تحقیقاتی، مطالعه آن فقط با ثبت درخواست کتبی و مراجعه حضوری به شعبه یا اعطای وکالت به وکیل امکان‌پذیر است. شما می‌توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه‌ای جهت تسریع در استعلام و درخواست مطالعه اوراق ارسال کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
فاطمه شمس الدینی

فاطمه شمس الدینی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

فرایند تحقیقات مقدماتی و رسیدگی قضایی زمانبر است و گذشت این مدت زمان طبیعی است. از طریق سامانه ثنا میتوانید اخرین وضعیت پرونده خود را ببینید اما مطالعه لایحه دفاعیه، اگر برایتان ابلاغ نشده صرفا از طریق درخواست کتبی و موافقت مقام قضایی با مراجعه حضوری امکانپذیر است. میتوانید برای مطالعه پرونده از وکیل دادگستری ساکن تهران کمک بگیرید

میثم امیرزاده

میثم امیرزاده

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱۵ نظر)

سلام لازم است پرونده مجدد در دادسرا ثبت شود به نظر میاد تا ۳ماه عادی هست ...دفاتر دسترسی دارند اما ظاهرا تخلف انگاری شده است برای دفاتر

حمیدرضا قاسمی

حمیدرضا قاسمی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۲۳۷ نظر)

مدت دو ماه برای یک استعلام معمولی در دادسرا زمان نسبتا طولانی است، اما غیرعادی محسوب نمی‌شود و ناشی از شلوغی مراجع قضایی است.
برای مشاهده لایحه دفاعیه متهم، نیازی به مراجعه حضوری نیست و می‌توانید از طریق سامانه ثنا و بخش «ارائه و پیگیری لایحه» یا کارتابل پرونده، آن را مشاهده کنید .
در صورت عدم نمایش، احتمالا لایحه در مرحله تبادل قرار نگرفته یا محرمانه است و باید با دفتر دادسرا تماس بگیرید یا درخواست کتبی دهید .
با توجه به دوری مسیر، این روش غیرحضوری بهترین گزینه برای پیگیری پرونده شماست .

محمدباقر سلیمانگلی

محمدباقر سلیمانگلی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۹(۴۹ نظر)

با سلام امکان مشاهده لایحه وجود ندارد میتوانید پس از درخواست مطالعه پرونده حضوری مراجعه نمایید ولی اینکه طبیعی هست بله زمان رسیدگی بسته به شعبه و شلوغی ان متفاوت است

نمایش ۳۰ پاسخ دیگر وکلا
تهمینه جعفری زرمهری

تهمینه جعفری زرمهری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۱۸ نظر)

تاخیر دو ماهه در استعلام در برخی موارد طبیعی است، اما مشاهده لایحه دفاعیه صرفا از طریق سامانه‌های ثنا یا دفاتر خدمات قضایی (بدون نیاز به مراجعه حضوری به دادسرا) امکان‌پذیر است.

ثریا ترابی

ثریا ترابی

کارشناس حقوقی

۴٫۶(۵۰ نظر)

درود
برای مطالعه لایحه دفاعیه صرفا میتوانید با درخواست کتبی و موافقت مقام قضایی ، با مراجعه حضوری امکانپذیر است اقدام کنید و در رابطه با فرایند تحقیقات مقدماتی و رسیدگی قضایی، زمانبر شدن فرایند رسیدگی به دلیل شلوغی شعبه رسیدگی کننده و حجم پرونده ها می‌باشد و امری طبیعی هست.

شادی علی پور

شادی علی پور

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۹(۲۳ نظر)

دو ماه تاخیر برای یک استعلام لزوما غیرعادی یا به‌معنای توقف پرونده نیست؛ زمان آن به مرجع پاسخ‌دهنده و نوع استعلام بستگی دارد. مشاهده لایحه منوط به ثبت آن در پرونده و سطح دسترسی شماست و اصولا بایستی حضوری پیگیری نمایید.

مرتضی حاتمی فر

مرتضی حاتمی فر

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۶۰ نظر)

سلام تاخیر در پاسخ استعلامات به دلیل حجم بالای کار در دادسراها (به‌ویژه در تهران) تا حدی معمول است، اما پیشنهاد می‌شود برای پیگیری، لایحه‌ای جهت تسریع در اجرای دستور دادگاه تنظیم و از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید؛ همچنین امکان مشاهده مفاد لایحه متهم در سامانه ثنا یا از طریق مراجعه به دفتر شعبه وجود دارد

سمیه آرزه

سمیه آرزه

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۲۷۶ نظر)

سلام.
تاخیر حدود دوماهه در انجام استعلام، به‌خودی‌خود غیرقانونی محسوب نمی‌شود؛ زیرا مدت انجام استعلام به مرجع پاسخ‌دهنده و نوع آن بستگی دارد، اما با توجه به دستور صریح مرجع تجدیدنظر، پیگیری اجرای دستور و درخواست تسریع در تحقیقات کاملا امکان‌پذیر است.
در خصوص لایحه متهم نیز، در صورت ثبت لایحه در پرونده و نبود منع قانونی، شاکی اصولا حق مطالعه و اخذ تصویر از اوراق پرونده را دارد. ابتدا از طریق ثنا و درگاه خدمات قضایی بررسی کنید و اگر لایحه قابل مشاهده نبود، می‌توانید از دفتر خدمات قضایی شهرستان خود موضوع را پیگیری کنید؛ هرچند دسترسی به برخی اوراق ممکن است منوط به نظر شعبه باشد.
با توجه به اینکه پرونده در مرحله تحقیقات تکمیلی است، بهتر است هم‌زمان درخواست تسریع در اجرای استعلام و درخواست دسترسی به لایحه متهم را مطرح کنید تا در صورت لزوم بتوانید پاسخ مستدل به دفاعیات وی ارائه دهید.
اگر نیاز به ⁠بررسی پرونده، تنظیم لایحه پیگیری اجرای دستور تجدیدنظر یا ⁠پاسخ به دفاعیات متهم دارید، می‌توانید برای مشاوره و تنظیم اوراق قضایی از کمک بنده استفاده کنید.

حدیث محمودی

حدیث محمودی

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۳۱ نظر)

تاخیر دوماهه در استعلام لزوما غیرقانونی نیست چون زمان پاسخگویی به مرجع مربوط است اما با توجه به دستور تجدیدنظر می‌توانید درخواست تسریع کنید در مورد لایحه متهم نیز اگر مانع قانونی نباشد شما حق مطالعه و تصویربرداری دارید ابتدا از طریق ثنا اقدام کنید و اگر امکان نداشت از دفتر خدمات قضایی پیگیری کنید چون پرونده در مرحله تحقیقات تکمیلی است بهتر است همزمان درخواست تسریع در استعلام و دسترسی به لایحه را مطرح کنید تا بتوانید پاسخ دقیقی به دفاعیات متهم بدهید برای بررسی پرونده یا تنظیم لایحه پیگیری و پاسخ به دفاعیات می‌توانید از خدمات من استفاده کنید

زهرا فرج

زهرا فرج

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۲۶۲ نظر)

چنانچه دادگاه رای را نقض کرده و پرونده را اعاده نموده می بایست صبوری کنید تا پرونده مجدد در دادگاه کیفری ثبت گردد و استعلامات انجام گیرد.
لایحه متهم را می بایست به صورت حضوری در قالب ارسال لایحه مطالعه پرونده به شعبه مربوطه مطالعه بفرمایید.

سید محمد جواد حسینی حقیقت

سید محمد جواد حسینی حقیقت

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

ضمن عرض سلام
به دلیل حجم بالای پرونده ها مراجعه حضوری به دادگاه و مرجع استعلام باعث تسریع در روند پرونده خواهد بود. برای مطالعه لایحه دفاع متهم در صورتی که در کارتابل شخصیتان درسامانه ثنا قابل مشاهده نبود بهتر است از شعبه دادگاه با برقراری تماس یا ارسال لایحه از طریق دفاتر خدمات قضایی اخذ لایحه متهم را درخواست نمایید.

علی فتحی

علی فتحی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۴ نظر)

سلام کاربر گرامی خیر صرفا باید حضورا به شعبه مراجعه فرمایید

فرح ناز سنگپور زنجانی

فرح ناز سنگپور زنجانی

کارشناس حقوقی

درود
معمولا در ابر شهری مانند تهران به دلیل وجود پرونده های متعدد و زمان بر نمی توان تاریخ دقیقی معین نمود ولیکن جهت اطلاع از روند پرونده می توانید به دفاتر خدمات قضائی مراجعه نموده یا از طریق سامانه ثنا مشاهده نمائید

سارا جوربنیان

سارا جوربنیان

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۳ نظر)

با سلام
امور مربوط به دادگستری از لحاظ زمان بندی قابل پیش بینی نمیباشند. درخصوص لایحه طرف مقابل، از قبل درخواست مطالعه و عکس برداری از پرونده نمایید و سپس به صورت حضوری مراجعه نمایید.

سعید روستایی

سعید روستایی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۱۲ نظر)

سلام واسه دیدن لایحه باید حضوری تشریف ببرید.
با توجه به اینکه استعلام لازم بوده باید خودتون حضوری تشریف ببرید شعبه.چون بعضی استعلامات با توجه به اینکه سیستی قابل پیگیری نیست باید خود شاکی انجام دهد

حامد صادقیان مهر

حامد صادقیان مهر

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۹(۵۲ نظر)

با سلام

اولا پیشنهاد میشود حتما در راستای پیگیری پرونده و استعلام حضوری تشریف ببرید و یا حداقل فوری یک لایحه مبنی بر اعلام آمادگی جهت پیگیری پرونده خود و تقاضای انجام استعلام از طریق مرجع رسیدگی به جهت در شهرستان بودن خود ثبت و ارسال گردد .

ثانیا هنوز در سامانه قوه قضاییه این خدمت فعال نشده و فقط باید حضوری مراجعه و تقاضای کپی و یا مطالعه دهید

امیر مهدی‌زاده

امیر مهدی‌زاده

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۹(۲۸ نظر)

درود بر شما؛
دو ماه تاخیر، فی‌نفسه دلیل بر تخلف نیست؛ زیرا مهلت ثابت و عمومی برای وصول هر نوع استعلام پیش‌بینی نشده و مدت آن حسب مرجع پاسخ‌دهنده متفاوت است. بااین‌حال، در صورت اطاله غیرموجه، شاکی می‌تواند با استناد به مواد ۹۳ و ۹۴ قانون آیین دادرسی کیفری، درخواست تسریع و تعیین تکلیف تحقیقات را مطرح کند.

در خصوص لایحه متهم، اصل بر امکان دسترسی شاکی به اوراق پرونده و اخذ تصویر از آن است؛ لیکن مطابق ماده ۱۰۰ قانون آیین دادرسی کیفری، در مواردی که بازپرس دسترسی به تمام یا برخی اوراق را با لحاظ شرایط قانونی محدود کند، این دسترسی ممکن است موقتا ممنوع شود. بنابراین صرف ارائه لایحه از سوی متهم، حق مطلق مشاهده فوری آن را ایجاد نمی‌کند.

با توجه به اینکه در شهرستان هستید، ابتدا از طریق «سامانه ثنا/عدل ایران» وضعیت پرونده و ابلاغیه‌ها را بررسی و سپس از دفتر خدمات الکترونیک قضایی درخواست ثبت لایحه و تقاضای دسترسی به اوراق کنید؛ در صورت عدم امکان مشاهده، باید علت محدودیت از شعبه اخذ و حسب مورد نسبت به آن اقدام شود. برای تعیین اینکه تاخیر دوماهه قابل اعتراض است و چگونه می‌توان بدون حضور در تهران به لایحه متهم دسترسی گرفت، متن دستور دادگاه تجدیدنظر و آخرین گردش کار پرونده باید بررسی شود.

مصطفی فودازی

مصطفی فودازی

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۳ نظر)

با سلام
۱. دو ماه تاخیر لزوما غیرطبیعی نیست؛ مدت استعلام به مرجع پاسخ‌دهنده و نوع استعلام بستگی دارد. با این حال می‌توانید با ثبت لایحه، درخواست تسریع در اجرای دستور دادگاه و تعیین تکلیف پرونده کنید.
۲. معمولا صرف مراجعه به دفتر خدمات قضایی امکان مشاهده لایحه متهم را ایجاد نمی‌کند؛ دفاتر عمدتا برای ثبت و ارسال اوراق هستند. اگر لایحه در سامانه پرونده برای شما قابل رؤیت نشده باشد، می‌توانید از شعبه رسیدگی‌کننده درخواست دسترسی و مطالعه پرونده/تصویر اوراق کنید و در صورت امکان، از طریق سامانه‌های قضایی غیرحضوری پیگیری نمایید.

الهه طالبی

الهه طالبی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۲۳۷ نظر)

سلام، وقت بخیر
از طریق شعبه علت تاخیر را پیگیری کنید واینکه برای آگاهی از لایحه دفاعیه متهم باید درخواست مطالعه پرونده از طریق دفتر خدمات قضایی مطرح کنید ومتعاقبا به شعبه جهت مطالعه لایحه متهم مراجعه کنید

مریم حاج منوچهری

مریم حاج منوچهری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۹(۲۳۹ نظر)

باسلام
صرف دو ماه تاخیر برای یک استعلام، به‌تنهایی غیرعادی یا دلیل تخلف نیست؛ مدت پاسخ به نوع استعلام و مرجع پاسخ‌دهنده بستگی دارد. اما چون دادگاه صراحتا تکمیل تحقیقات را دستور داده، دادسرا باید تحقیقات موردنظر دادگاه را انجام دهد.
اگر دو ماه گذشته، می‌توانید از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی یک لایحه به شعبه دادسرا بدهید و درخواست کنید:
وضعیت اجرای دستور دادگاه اعلام شود؛
نتیجه استعلام اخذ و در پرونده درج شود؛
پس از وصول پاسخ، پرونده بدون تاخیر به دادگاه اعاده شود.

علیرضا باقری

علیرضا باقری

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۱۱ نظر)

دو ماه تاخیر در انجام یک استعلام به‌خودی‌خود به معنای تخلف یا مختومه شدن پرونده نیست و مدت انجام استعلام به نوع استعلام، مرجع پاسخ‌دهنده و روند اداری پرونده بستگی دارد. با این حال، اگر دادگاه دستور تکمیل تحقیقات و اخذ استعلام داده و مدت قابل توجهی گذشته است، می‌توانید از طریق ثبت لایحه در پرونده، پیگیر اجرای دستور و تعیین تکلیف پرونده شوید و درخواست کنید نتیجه استعلام اخذ و پرونده مطابق دستور دادگاه ادامه یابد.

در مورد لایحه متهم نیز طبق ماده ۱۰۰ قانون آیین دادرسی کیفری، شاکی حق دارد اوراق پرونده را که مطالعه آنها با ضرورت کشف حقیقت منافات نداشته باشد، مطالعه و از آنها تصویر یا رونوشت تهیه کند. بنابراین می‌توانید درخواست مطالعه و دریافت تصویر لایحه دفاعیه متهم را مطرح کنید؛ البته تشخیص امکان دسترسی با مرجع رسیدگی است و در مواردی ممکن است به علت ضرورت تحقیقات، دسترسی محدود شود. برای اینکه از شهرستان به تهران مراجعه نکنید، می‌توانید درخواست خود را از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی به صورت لایحه ثبت کنید و در آن مشخصا تقاضای دسترسی و دریافت تصویر لایحه متهم و نیز پیگیری اجرای استعلام مورد دستور را مطرح نمایید.

هومن زمانی

هومن زمانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۰ نظر)

با توجه به شرایط کنونی کشور تاخیر دو ماه طبیعی است ضمن اینکه بستگی به مرجع مورد استعلام هم دارد د خصوص قسمت دیگر پرسش شما، متاسفانه مطالعه اوراق پرونده به طور غیر حضوری امکانپذیر نیست

بهنام رفیعی ساران

بهنام رفیعی سارانهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸۰ نظر)

سلام

بهترا ست بابت دو ماه تاخیر درخواست تسریع در روند رسیدگی به پرونده را ثبت نمایید
در خصوص لایحه هم ابتدا بهتر است به دفترخدمات قضایی مراجعه و با ارائه کدرهگیری لایحه که در روندک ار پرونده قابل رویت است، تقاضای پرینت لایحه را نمایید اگر دفتر خدمات قضایی همکاری نکرد میتوانید به دفاتر دیگر هم مراجعه کنید و در صورت عدم وصول لایحه ناگزیر هستید اقدام به ثبت درخواست مطالعه و فتوکپی نموده و به شعبه مراجعه کنید

امیر فراستی

امیر فراستی

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۱۲ نظر)

سلام پیرو سوال شما، دو ماه تاخیر برای یک استعلام لزوما غیرعادی یا به‌معنای توقف پرونده نیست؛ خصوصا اگر استعلام از مرجع دیگری انجام شده باشد. اما چون دادگاه پس از اعتراض شما صراحتا دستور تکمیل تحقیقات و اخذ استعلام مجدد داده، می‌توانید از شعبه دادسرا درخواست پیگیری اجرای دستور دادگاه و تعیین تکلیف پرونده کنید و نیازی نیست صرفا منتظر بمانید

جاوید محمدی

جاوید محمدی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۳۲ نظر)

با سلام پیرو سوال شما تاخیر در استعلام به جهت رویه و طولانی شدن پرونده به دلیل مشکلات است و عادی می‌باشد در مورد سوال دوم امکان مشاهده لایحه طرف مقابل امکان‌پذیر نیست و فقط می‌بایست حضورا به شعبه مراجعه کنیم

علی قاسمی

علی قاسمی

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۱ نظر)

خیر تاخیر دوماهه طبیعی نیست و بهتر است اقدام به پیگیری کنید زیرا ممکن است پرونده دچار سکون شده باشد و شکا باید درخواست تسریع در روند رسیدگی بدهید
درمورد اوراق پرونده نیز بستگی به نظر شعبه دارد و ممکن است در سامانه ها قابل روئیت نباشد لذا مراجعه حضوری به شعبه یا کمک گرفتن از یک وکیل را توصیه میکنم

الیکا فخرایی لطف آبادی

الیکا فخرایی لطف آبادی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱۶ نظر)

سلام. تاخیر دو ماهه برای استعلامات اداری و بازگشت پرونده از تجدیدنظر به دادسرا در روال قضایی غیرمعمول نیست. برای مشاهده لایحه متهم، می‌توانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و با مراجعه حضوری به نزدیک‌ترین دفتر در شهرستان، درخواست مشاهده یا دریافت رونوشت پرونده را مطرح کنید.

معصومه حیدری

معصومه حیدری

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۸ نظر)

درود‌
دو ماه تاخیر برای استعلام، فی‌نفسه غیرقانونی نیست و مهلت ثابتی برای آن تعیین نشده است می‌توانید از شعبه پیگیری و درخواست تسریع کنید. برای مشاهده لایحه متهم، اگر در سامانه پرونده ثبت و برای شما قابل دسترسی باشد، از طریق ثنا سامانه خدمات قضایی می‌توانید آن را ببینید؛ در غیر این صورت باید از شعبه درخواست دسترسی کنید. مستند حق دسترسی شاکی: ماده ۱۰۰ قانون آیین دادرسی کیفری

زهرا رفیعی

زهرا رفیعی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۲۲ نظر)

دو ماه تاخیر برای استعلام، فی‌نفسه غیرطبیعی یا موجب سقوط پرونده نیست؛ طبق ماده ۲۷۵، پس از اعاده برای تکمیل تحقیقات، دادسرا باید تحقیقات موردنظر دادگاه را انجام و پرونده را اعاده کند.
لایحه متهم اگر در سامانه برای شاکی قابل مشاهده نشده باشد، معمولا باید از طریق دفتر خدمات/درخواست مطالعه پرونده و مراجعه حضوری پیگیری شود

ابراهیم باقریان خوزانی

ابراهیم باقریان خوزانی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۱۵ نظر)

جهت مشاهده اوراق پرونده باید به دادسرا مراجعه کنید.استعلامات و رفت و برگشت پرونده ها زمان‌بر است

سمانه پیرانی

سمانه پیرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۱ نظر)

بله دو ماه تاخیر برای پاسخ استعلام طبیعی است دفاتر خدمات قضایی متن لایحه را نشان نمیدهند و برای خواندن آن باید درخواست مطالعه پرونده بدهید که نیازمند مراجعه حضوری شما یا وکیلتان به شعبه است

علیرضا زرینه پور

علیرضا زرینه پور

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۲۱ نظر)

بادرود
خیر امکان دسترسی به محتویات پرونده برای اصحاب دعوی نست صرفا وکلی میتوانید

فرشاد فقیه

فرشاد فقیه

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

میتوانست زودتر استعلام صورت بگیرد اما با توجه به نبود شما جهت پیگیری حضوری در دادسرا و شلوغی احتمالی شعبه مدت به ۲ ماه رسیده است علی ایها حال اصولا مدت زمان جهت استعلام فوق در دستور دادسرا ظرف ۵ روز میباشد و نهایت ظرف ۲ هفته جواب استعلام میبایست وصول میشده است ، کمی مشکوک میباشد
بابت مشاهده لایحه هم میتوانید به خدمات قضایی مراجعه یا با گوشی موبایل از طریق سامانه اقدام نمایید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید