بی گناه بودم و مجازات شدم الان می خوام بی گناهی خودم رو ثابت کنم،چکار کنم؟

پرسیده شده ۹ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

چند سال پیش در خانه پدر زن صیغه ایم مشروبات الکلی پیدا می شود، بنده که تازه یک هفته بود این زن را صیغه کرده بودم و خانواده او را اصلا نمی شناختم به خواست زن برای دیدن پدرش او را به کلانتری بردم که با شک مامورین به ما بنده و زن صیغه ایم را مضنون به رابطه بازداشت کردن ولی وقتی عقد نامه رو هم پیش باز پرس اوردن باز پرس من و زن صیغه ایم رو هم به خاطر مشروبات نگه داشت بعد از ۱۲روز پدر و دختر حرفشون رو عوض کردن و همه چی رو انداختن گردن من از طرفی باز پرس وثیقه هم قبول نمی کردو حدود ۲ماه در بازداشتگاهی کوچک بودیم ویه تلفن هم نزده بودیم دیگه داشتم دیوونه می شدم هر چی به باز پرس می گفتم می گفت تو بچه قرتی می خوای منو گول بزنی. من در مغازم باز بود و سپرده بودم به همسایه که نیم ساعته برم کلانتری و برگردم و شبش هم قرار بون بازن و بچم بریم خونه مادر زنم الان ۲ماه بود بازداشت بودیم. به باز پرس گفتم منو بی گناه داری نا بود می کنی من زنم بفهمه می میره گفت زنت اینجا بود همه چیز رو فهمیده. گفتم راجع به زن صیغه ای هم ،گفت همشو .بعد ۷۰روز انفرادی باز پرس فرستاد زندان و تلفن زدم وقتی دیدم چه قیامتی شده طاقت نیاوردم نمیگم چی شده بود که حالتون خراب نشه .همه می گفتن نهایت۴ماه بلاتکلیف میتونه نگهدارتت ولی دیگه یک ساعتم نمی تونستم دلم داشت می ترکید نامه دادم باز پرسی ۳روز بعد باز پرس خواستمون و رفتم پیشش هر چی بود گردن گرفتم حتی ماهواره و چاقو و مشروبی که تو خونه یه غریبه بوده گردن من افتاد و همون لحظه بازپرس گفت بگو یکی برات سند بیاره و ازادم کرد .یک سال برا مشروب ۳ماه برا صلاح سرد ۸۴شلاق ۳۴۰ میلیون تومن جریمه مشروبات و...۳ماه اول گفتم برامن نیست یه بار گفتم برا منه که تو شرایطی بودم که می خواستم بگم بنب بارون صدام با دستور من بوده که فقط سند ازاد بشم دیگه دوباره گفتم برای من نیست. اعتراضم کردم ولی کسی گوش نکرد ببینه اصلا چی می گم. اخرش برا کاری که نکردم و برا مشروباتی که هنوز نمی دونم چند تا بوده و چه شکلی بودن ۵سال و۷ماه در مجموع زندانی کشیدم و تمام زندگیم نابود شد. اگه راهی باشه می خوام ثابت کنم که بی گناه بودم ببینم کسی هست جوابگوی ظلمی که بهم شده باشه.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

به گفته وکلا، به دلیل اینکه خودتان اتهامات را گردن گرفته و اقرار کرده‌اید و حکم قاضی بر پایه همین اقرار صادر شده، متاسفانه راهی برای اثبات بی‌گناهی وجود ندارد.

این نظر وکلا بر اساس قاعده اقرار است، اما در جزئیات حقوقی مواردی نظیر اثبات شرایط اجبار یا مدارک جدید ممکن است وضعیت را تغییر دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

مانع اصلی اثبات بی‌گناهی بعد از اقرار

وکلا متفق‌القول اعلام کرده‌اند که با توجه به پذیرش اتهامات نزد بازپرس، راهی برای تغییر حکم یا اثبات بی‌گناهی نیست. طبق پاسخ‌های ارائه شده، اقرار متهم اصلی‌ترین دلیل برای صدور و انشای رای قاضی بوده است. از این رو پرونده‌هایی که با اقرار شخص مختومه و محکومیت در آن‌ها اجرا شده، عملا فرصت قانونی برای اثبات خلاف آن باقی نمی‌گذارند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۹۰ نظر)

سلام....راهی نیست متاسفانه چرا که اقرار شما دلیل انشا رای قاضی است

رضا اخلاص پور

رضا اخلاص پور

کارشناس حقوقی

۵٫۰(۴ نظر)

راهی نیست متاسفانه چرا که اقرار شما دلیل انشا رای قاضی است

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید