بهتر است صلح و سازش کنم یا به داوری ارجاع دهم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

باسلام
از وکیلی شکایت کردم که روی پرونده من نرفته بود، یعنی تمبر مالیاتی خودشم روی پرونده نگذاشته بود،بعد از صحبت با قاضی، کانون وکلا فرستادن برای صلح و سازش به قسمت ارزیابی،باصحبتهای انجام شده قرار بر این شد که وکیل ۱۱میلیون چک که گرفته بود و از مبلغش،مبلغ دو میلیون و نیم با چک ها رو برگردونه تا ۴روز فرصت دادن که با هم صلح و سازش کنیم، در غیر این صورت پرونده رو به داوری میفرستند.
خواستم بدونم با این تفاصیل، آیا صلح و سازش کنم؟ یا اینکه به داوری بروم؟
البته در قراردادمون بین وکیل ذکر شده در صورت صلح و سازش یا برائت پرونده بنده هیچ گونه ادعایی ندارم ولی این وکیل هیچ گونه لایحه ای روی پرونده نگذاشته و پرونده به خاطر اینکه روز اول قبل از اینکه وکیل بگیرم در کلانتری ادله خودم رو گذاشته بودم مختومه شده.
به نظرتون بهترین کار چیه؟
باتشکر

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

وکلا متفق‌القول پیشنهاد کرده‌اند که صلح و سازش کنید، زیرا این کار باعث می‌شود سریع‌تر به وجه خود برسید و همچنین کانون وکلا در فرآیند انتظامی، وکیل را به پرداخت پول محکوم نمی‌کند بلکه فقط تخلف او را بررسی می‌نماید.

این توصیه کلی است، اما شرایط توافق و مفاد قرارداد وکالت شما می‌تواند در تصمیم نهایی تأثیرگذار باشد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

انتخاب صلح و سازش با وکیل به جای داوری

با توجه به نظرات ارائه‌شده، صلح و سازش برای شما گزینه بهتری نسبت به ارجاع پرونده به داوری است. کانون وکلا معمولاً صلاحیت محکوم کردن وکیل به پرداخت وجه به نفع شما را در این بخش ندارد و صرفاً تخلف انتظامی او را بررسی می‌کند. با پذیرش توافق و سازش، زودتر چک‌ها و مبلغ مورد توافق را دریافت می‌کنید. بنابراین پیشنهاد می‌شود در مهلت مقرر سازش را نهایی نمایید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
منوچهر رومی پور

منوچهر رومی پور

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

صلح و سازش به نفع شماست ، چون کانون وکلا وکیل را محکوم به پرداخت مبلغ مورد نظر شما نمی نماید، و صرفا تخلف وکیل را بررسی می نماید .

محمدعلی رضائی برزانی

محمدعلی رضائی برزانی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۱٬۵۶۸ نظر)

صلح و سازش بهتر است، مستندا به نص: "والصلح خیر"

امیر ضیغمی

امیر ضیغمی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۹۷ نظر)

صلح و سازش بهتر است و شما زودتر به وجهتان میرسید .

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید