به نام خودم کنم یا به نام مادرم بمونه؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

سلام
من مالک خونه ای بودم و وکالت بلاعزل به همسرم داده بودم. از همسرم خودم طلاق گرفتم و خودم زودتر خونه رو به نام مادرم کردم. حالا مادرم میخواد دوباره به نامم کنه ولی همسرم وکیله و گفته از چنگم خونه رو در میاره. بهترین راه چیه؟ الان به نام خودم کنم یا به نام مادرم بمونه؟ راه بهتری هست که اون نتونه اذیتم کنه؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اگر همسر سابق از شما طلب مالی مانند مهریه داشته باشد، می‌تواند به دلیل معامله به قصد فرار از دین، درخواست ابطال معامله با مادرتان را مطرح کند.

این خطر وجود دارد و وضعیتِ قطعی پرونده به بدهکار بودنِ شما بابت مهریه بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

خطر ابطال معامله به دلیل فرار از دین

اگر همسر سابقتان مهریه یا طلب دیگری از شما داشته باشد، می‌تواند دادخواست ابطال معامله میان شما و مادرتان را به عنوان معامله به قصد فرار از دین به دادگاه بدهد. بنابراین انتقال ملک به نام مادرتان مانع قطعی برای ادعای او نیست. برای تصمیم‌گیری درباره بازگرداندن سند یا نگه‌داشتن آن، باید وضعیت بدهی‌های مالی شما بررسی شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
مهدی مقدس

مهدی مقدس

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

سلام
اگر همسر شما مهریه از شما طلبکار باشند می‌توانند درخواست ابطال معامله بین شما و مادرتان را به لحاظ فرار از دین بنمایند

ابراهیم صفری

ابراهیم صفری

کارشناس حقوقی

۴٫۷(۱۰۴ نظر)

با سلام
پاسخ جناب آقای مقدس بزرگوار کامل میباشد.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید