به استناد سند رسمی ورای اعتراض ثالث اجرای امکان توقیف فیزیکی خودرو که در معادن مورد استفاده قرار گرفته است میباشم؟

پرسیده شده ۳ سال پیش۸ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

با سلام ضمن اینکه متصرف دردادگاه حقوقی دعوای اثبات مالکیت وی با کاغذ عادی دردادگاه بدوی قراررد
دعوای و یصادر وباثبت درتجدیدنظرحکم به نفع متصرف در دادسرا صادر ولیکن اجراییه بعلت عدم رفع توقیفسیستمی ازدادکاه توقیف کننده انجام نگردیده وبا پلاک توقیف سیستمی که در راستای تامین خواسته، که حکم به توقیف اموال صاحب سند صادر شده است،، به استناد رای الزام به تنظیم سند وانتقال اجرای از طرف نماینده اجرای احکام وبعنوان شخص ثالث در دادگاه توقیف کننده سیستمی پلاک تقاضای اعتراض ثالث اجرای نسبت به رفع توقیف سیستمی پلاک با قولنامه تاریخ مقدم وقبل از شکایت سیستمی که درراستای تامین خواسته حکم به توقیف اموال صاحب سند (مجعول المکان) ✓/حکم به رفع توقیف از پلاک خودروی متنازع صادر وبا قطعیت رای اعتراض ثالث وسند رسمی انتقال اجرای امکان نقص رای متصرف که در زمان توقیف بودن پلاک وبدون استعلام از راهور خریداری گردیده میباشم،، ☆وایا به استناد سند رسمی ورای اعتراض ثالث اجرای امکان توقیف فیزیکی خودرو که در معادن مورد استفاده قرار گرفته است میباشم،، ممنون از اساتید محترم

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

طبق نظر وکلا، با وجود سند رسمی و رأی قطعیِ اعتراض ثالث اجرایی علی‌الاصول امکان توقیف فیزیکی خودرو وجود دارد، اما به دلیل پیچیدگی و ابهام در روند احکام دادگاه بدوی و تجدیدنظر، قطعیت آن نیازمند بررسی دقیق مدارک است.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

توقیف فیزیکی خودرو با سند رسمی و رأی ثالث

با اتکا به سند رسمی انتقال اجرایی و رأی قطعی اعتراض ثالث مبنی بر رفع توقیف، به نظر می‌رسد امکان توقیف فیزیکی خودرو وجود داشته باشد. با این حال، به دلیل صدور قرار رد در دادگاه بدوی و نقض آن در تجدیدنظر، باید مشخص شود که دادگاه تجدیدنظر حکم ماهوی داده یا پرونده را برای رسیدگی بازگردانده است. همچنین نحوه صدور تصمیم در اعتراض ثالث اجرایی بر امکان توقیف فیزیکی و خلع ید متصرف اثرگذار است و پرونده نیازمند تطبیق دقیق آرای صادره است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۸ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
علیرضا عبدالله پور

علیرضا عبدالله پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

متن سوال شما مقداری مبهم است گویا یکدستگاه خریداری نمودید اما این وسیله ای که خریدید در تصرف فرد دیگری هست شما دعوای اثبات مالکیت مطرح نمودید و رای تجدیدنظر له شما صادر شده اما در مرحله اجرای حکم چون پلاک خودرو در اجرای قرار تامین خواسته از جانب دادگاه دیگری توقیف بوده با مشکل مواجه شدید و بعنوان ثالث معترض آن توقیف شدید و آنجا هم رای له شما صادر شده و اینک قصد دارید خودروی موصوف را وفق این آرا و مستنداتی که در دست دارید بصورت فیزیکی هم توقیف کنید و از ید متصرف کنونی که با سند عادی خودرو را تصرف نمودند خارج کنید. این برداشت از متن شماست اما قدری ابهام وجود دارد چون در ابتدای سوالتان اعلام نمودید دادگاه بدوی قرار رد دعوی صادر نمودند اما دادگاه تجدیدنظر آن را نقض نمودن و به نفع شما رای دادند. درسته؟در حالیکه علی الاصول دادگاه تجدیدنظر در چنین حالتی صرفا قرار را نقض میکنند و پرونده را به دادگاه نخستین اعاده میکنند تا رسیدگی ماهوی کنند و رای صادر کنند. در مورد اعتراض ثالث هم ما نمی دانیم محکمه حکم ماهوی صادر نموده یا دستور موقت داده. در مورد محکمه تجدیدنظر هم خیلی بعید هست که آن دادگاه ابتدا به ساکن حکم ماهوی صادر کنند لهذا با عنایت به جمیع مطالب معنونه مآرالذکر پیشنهاد میکنم با در دست داشتن مستندات بصورت حضوری یا از طریق تماس تلفنی با وکیل مشورت کنید تا پاسخ دقیق دریافت کنید علی الظاهر میتوانید خودروی خریداری شده را توقیف فیزیکی کنید به احتمال قوی وکالت رسمی از مالک اصلی در دست داشتید که محاکم با خواسته شما موافقت نموده اند اما چون متن سوالتان به حد کافی گویا نیست پاسخگویی دقیق برایمان مقدور نیست.

محبوبه سلبی

محبوبه سلبیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸ نظر)

سلام علیرغم مبهم بودن سوال بنظر می رسد با وجود رای صادره و سند رسمی امکان انجام این کار را دارید

حسین مظاهری تهرانی

حسین مظاهری تهرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۸۳ نظر)

با سلام
پرسش مبهم است. مسئله را به نحوی واضح مطرح کنید.

مینا امیری ثانی

مینا امیری ثانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۵۴ نظر)

با درود
پرسش مبهم می باشد

نمایش ۴ پاسخ دیگر وکلا
مجتبی ایروانی

مجتبی ایروانی

کارشناس حقوقی

۴٫۷(۱۳ نظر)

سلام با توجه به سوال شما پیشنهاد می‌گردد مشاوره بگیرید موفق

الهام دامغانی ثانی

الهام دامغانی ثانیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۶۷۴ نظر)

با سلام و درود
پرسش مبهم است

مرتضی حاتمی فر

مرتضی حاتمی فر

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۶۰ نظر)

درود سوال شما مبهم می باشد

سعید قیطانی

سعید قیطانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۴۱ نظر)

سلام
نیاز به بررسی جزئیات بیشتری می باشد

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید