بنگاه دار و مستاجر در پایین قرارداد،اضافه کرده اند که خانه فروخته شده،تکلیف چیست؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام
من مغازه ام را اجاره دادم و برگه ی اجاره نامه را من و مستاجر و بنگاهی امضا کرد و من از بنگاهی خواستم که تا چک تخلیه از مستاجر نگرفته ,برگه را بهش تحویل ندهد،بعد از چند هفته مستاجر به من پیام داد که من ملک را از تو خریده ام و فهمیدم که با بنگاهی دست به یکی کرده و در پایین قرارداد نوشته آن که من این مغازه را در چند چک خریده ام.
(بعد از متنی که در قرار داد نوشتیم تقریبا به اندازه ی دو سه خط خالی گذاشتیم وبعد امضا را کردیم و همچنین فقط یک برگه از قرارداد موجود است که آن را بنگاهی بهش داده است).حالا چه کار کنم؟
آیا میتوانم قفل مغازه را عوض کنم یا غیر قانونی است؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

وکلا متفق‌القول هستند که اضافه کردن متن فروش به قرارداد اجاره مصداق جعل و الحاق است و می‌توانید از بنگاه‌دار و مستاجر بابت جعل و خیانت در امانت شکایت کنید. همچنین نباید قفل مغازه را شخصاً عوض کنید، بلکه باید از مسیر قانونی و ارسال اظهارنامه اقدام نمایید.

شکایت جعل و ابطال ادعای فروش یک قاعده کلی است، اما نحوه اثبات آن به جایگاه امضاها و کارشناسی خط بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

شکایت جعل و خیانت در امانت علیه مستاجر و بنگاه

نوشتن متن فروش در برگه اجاره‌نامه پس از امضا، جرم الحاق و جعل محسوب می‌شود و ادعای خرید ملک در قرارداد اجاره پذیرفته نیست. شما می‌توانید از مستاجر و بنگاه‌دار بابت جعل، الحاق و خیانت در امانت شکایت کیفری کنید و فوراً اظهارنامه‌ای مبنی بر اجاره بودن قرارداد بفرستید. به هیچ وجه شخصاً قفل مغازه را عوض نکنید زیرا جنبه قانونی ندارد و رابطه استیجاری پابرجاست. برای جلوگیری از اقدامات بعدی، می‌توانید تقاضای دستور موقت و تامین خواسته را از مراجع قضایی بخواهید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
هر

هادی رستمی

کارشناس حقوقی

۵٫۰(۶ نظر)

شما باید به طرفیت مستاجر و بنگاه دار به اتهام جعل شکایت کنید
دادخواست الزام به تصحیح سند را بدهید
و قفل مغازه را عوض نکنید زیرا حداقل بحث اجاره را خودتان قبول دارید
می توانید تقاضای دستور موقت و تامین خواسته دهید

امیر ضیغمی

امیر ضیغمی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۹۷ نظر)

میتوانید بدلیل جعل و الحاق از بنگاه و مستاجر شکایت نمایید و خرید ملک در قرارداد اجاره مسموع واقع نمیشود و خود دلیلی بر ضرر جاعل است . ضمن اینکه بابت خیانت در امانت نیز از بنگاه میتوانید شکایت نمایید .

الیکا فخرایی لطف آبادی

الیکا فخرایی لطف آبادی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱۶ نظر)

اگر قرارداد اجاره بوده و شما فروش مغازه را امضا نکرده‌اید، آن نوشته‌ی اضافه در پایین قرارداد ممکن است محل ایراد و تردید باشد، مخصوصا اگر:

بعد از امضا اضافه شده باشد،
فقط یک نسخه نزد مستاجر باشد،
و شما آن متن را نپذیرفته باشید.
اقدام درست شما
فورا اظهارنامه بفرستید و اعلام کنید قرارداد، اجاره بوده نه فروش.
از بنگاه و مستاجر شکایت/دعوا را بررسی کنید؛ بسته به مدارک، موضوع می‌تواند جعل، الحاق بعد از امضا، یا سوءاستفاده از سند باشد.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید