بنده می توانم با پیامک های توهین و تهدید و فایلهای صوتی از همسایه برادرم شکایت کنم ؟

پرسیده شده ۳ سال پیش۱۰ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

با سلام ، مدتی پیش برادرم از من خواست تا در دعوی با همسایه اش جهت کمک و حل و فصل دعوی مداخله و پیامکی به همسایه اش بفرستم و به همسایه اش بگویم که خسارت وارده به واحد برادرم را پرداخت کن و در جلسات دادگاه شرکت کن و برادرم را بیشتر از این اذیت نکن تا مشکلاتان حل شود. همسایه اش در پاسخ به پیامک من گفت به تو هیچ ربطی نداره و دخالت نکن ، همتون دزد و باج گیرید و فحشهای رکیک ناموسی و زننده و قذف داد، و بعد از این به درب خانه برادرم حمله کرده و با صدای بلند می گوید که به خواهر (فحش قذف) بگو که هر جا گیرش بیارم میکشمش ، برادرم هم صداش رو ضبط کرد.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

امکان طرح شکایت کیفری بابت توهین و تهدید با تکیه بر پیامک‌ها از طریق دفاتر خدمات قضایی وجود دارد، اما صرف صدای ضبط‌شده ممکن است در صورت انکار طرف مقابل برای اثبات کافی نباشد.

امکان شکایت برای همه وجود دارد، اما موفقیت آن به نوع مدارک شما مانند پیامک‌ها، شاهدان یا صرف صدای ضبط‌شده بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان شکایت بابت توهین و تهدید با پیامک و صدا

شما می‌توانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکواییه‌ای مبنی بر توهین و تهدید به قتل تنظیم و ثبت کنید. مدارک موجود از جمله پیامک‌ها و مشخصات شاهدان یا مطلعین را باید ضمیمه شکواییه نمایید. در نظر داشته باشید که به نظر برخی وکلا، صرف صدای ضبط‌شده در صورت انکار طرف مقابل و نبود اقرار به تنهایی قابلیت اثبات ندارد و بهتر است شکایت را با محوریت توهین و تهدیدهای پیامکی و سایر ادله پیگیری کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱۰ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
بابک باقری

بابک باقری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

باسلام ، صرف صدای ضبط شده درصورت انکار و عدم اقرار متشکی عنه قابلیت اثبات ندارد و از طرفی از باب توهین یا تهدیدات صورت گرفته که از طریق پیامک می باشد اقدام به طرح شکواییه کنید

محمد انصاری گیلانی

محمد انصاری گیلانی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

سلام .بله از طریق دفتر خدمات فضایی شکواییه خود را ثبت نمایید .

مجید شیخی

مجید شیخی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

با سلام و احترام
بله بابت توهین و تهدید به قتل می توانید شکایت کنید .

اعظم حاجی احمدی

اعظم حاجی احمدی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۳ نظر)

سلام.وقت بخیر.با توجه ب مدارک ،میتونبد شکایت رو پیگری کنید.

نمایش ۶ پاسخ دیگر وکلا
زهرا شاملو

زهرا شاملو

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۴ نظر)

سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید تا شکوائیه ای مبنی برتوهین و تهدید تنطیم کنندو شکایت خود رو به این صورت مطرح کنید. مدارکی که دارید هم ضمیمه بفرمائید. ( مثلا گواهی شاهدین و مطلعین و...)

حسین مظاهری تهرانی

حسین مظاهری تهرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۸۳ نظر)

با سلام
بله می توانید تحت عناوین توهین و تهدید شکایت مطرح کنید.

مینا امیری ثانی

مینا امیری ثانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۵۴ نظر)

باسلام
قابل شکایت هست

سعید قیطانی

سعید قیطانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۴۱ نظر)

سلام
بله می توانید در این خصوص شکایت کنید

محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۹۰ نظر)

می توانید در این خصوص شکایت کنید....

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید