بعد فوت پدرم بقیه وارث قبول ندارند سند را، چیکار کنم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده

با سلام، اینجانب -------------------- یه تک زمین از پدرم به ارث رسیده با آب مشخص بعد فوت پدرم بقیه وارث قبول ندارند سند را، سند دستی نوشته شده شاهدها هم وارث هستند امضا خود را قبول ندارند ولی اثرانگشت پدرم پای سند هست چیکار کنم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

سند دستی شما دارای اعتبار است و تا زمانی که سایر وراث بطلان آن را از طریق قانونی ثابت نکنند معتبر باقی می‌ماند. شما می‌توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را علیه بقیه وراث ثبت کنید.

این مسیر کلی پیگیری است، اما نحوه اقدام شما به ادعای دقیق سایر وراث بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

اعتبار سند دستی در برابر سایر وراث

سند عادی و دست‌نویس شما از نظر قانونی معتبر است و نیاز به اقدام خاصی از سوی شما برای اثبات اولیه آن نیست. اگر سایر وراث به این نوشته معترض هستند، بار اثبات و طرح دعوای ابطال آن بر عهده خودشان است. در عین حال، شما می‌توانید به استناد همین سند دستی و اثر انگشت پدر، دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را علیه سایر وراث در مراجع قضایی مطرح کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
بیتا اخوان مدرس

بیتا اخوان مدرس

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۱۳۷ نظر)

سلام. سند اعتبار داره و شما نباید کاری کنید. کسانی که مدعی هستند سند معتبر نیست، می توانند قانونا اقدام و آن را باطل کنند وگرنه معتبره. می تونین الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت بقیه وراث بخواین.

احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

سند مورد اشاره معتبر بوده و شما میتوانید به استناد سند عادی مذکور دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت سایر وراث مطرح نمایید .

حسین حاجی زاده

حسین حاجی زاده

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۵۸۵ نظر)

درود دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت سایر وراث مطرح نمایید .

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید