بعد از اتمام مهلت واخواهی،در چه صورتی می توان اقدام به اعتراض نمود؟

پرسیده شده ۹ سال پیش۱۰ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام
فردی از بنده بابت مطالبه طلب شکایت کرده و هیچ سندی مبنی بر طلب ندارد و فقط استناد به دو شاهد که اورده کرده و اینکه بنده دو سال است شهرستان دیگه ساکن هستم و این شخص به آدرس پدرم که حدود 2 تا 3 سال است قطع رابطه هستیم ارسال می کرده و بنده هم اطلاع نداشتم تا به امروز یک چند ماه از حکم قطعی گذشته و طرف حکم توقیف لوازم منزل رو داده و وکیل طرف به تلگرام بنده ارسال کرده و بنده وقتی جویا شدم گفتند به بنده ربطی نداره . وقتی وکیلی گرفتم و دادگاه فرستادم گفتند اعتراض به رای قبول نمی کنیم و رای صادر شده حال میخواستم بدونم وقتی بنده نبودم و حتی یک احضاریه دستم نرسیده چرا اعتراض و واخواهی بنده را قبول نمی کنند و ایا راهی هست که بتوان اعتراض و واخواهی بعد این چند ماه رای قطعی داد و نیز جلوی حکم جلب و حکم توقیف را گرفت یا نه ؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اگر ابلاغ‌ها به دست شخص شما نرسیده باشد، می‌توانید ظرف ۲۰ روز از تاریخ اطلاع، با اثبات بی‌اطلاعی خود اقدام به واخواهی خارج از مهلت کنید.

این مهلت وابسته به نحوه ابلاغ و ثبت تاریخ واقعی اطلاع شما از روند دادرسی است.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان واخواهی تا ۲۰ روز پس از اطلاع واقعی

در صورتی که احضاریه به صورت واقعی به خود شما ابلاغ نشده و ابلاغ قانونی بوده باشد، امکان اعتراض وجود دارد. شما می‌توانید ظرف مهلت ۲۰ روز از تاریخ اطلاع از رای، دادخواست واخواهی خارج از مهلت بدهید. برای این کار باید عدم اطلاع خود از جریان دادرسی را اعلام و اثبات کنید. همچنین در صورت گذشتن مهلت‌ها، امکان پیگیری اعتراض تجدیدنظرخواهی نیز طبق نظر برخی وکلا مطرح است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱۰ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
اکرم فرخ

اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۷۸۲ نظر)

در صورتی که مهلت 20 روزه واخواهی به اتمام رسیده باشد و احضاریه ابلاغ قانونی شده باشد ( یعنی به شخصی غیر از خودتان تحویل داده شده باشد ) می توانید با اعلام عدم اطلاع خود از ارسال احضاریه درخواست واخواهی نمایید.

محمد همتی پور

محمد همتی پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۲(۹ نظر)

سلام در صورت عدم ابلاغ واقعی میتوانید واخواهی کنید

محمد مهدی رضیان

محمد مهدی رضیان

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۲۵۴ نظر)

صرفا در صورت اثبات عدم اطلاع که بسیار سخت میباشد

رضا خوشحال

رضا خوشحال

کارشناس حقوقی

سلام
اگر شمادر مهلت بیست روزه اقدام به واخواهی نکرده اید، فرصت بیست روزه دیگری برای طرح اعتراض تجدید نظر خواهی از حکم غیابی را نیز خواهید داشت .

نمایش ۶ پاسخ دیگر وکلا
گل نوش ملکی

گل نوش ملکی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۶۵ نظر)

واخواهی ظرف بیست روز از تاریخ اطلاع ممکن است.

مینا امیری ثانی

مینا امیری ثانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۵۴ نظر)

با درود
ظرف بیست روز از تاریخ اطلاع واخواهی نمایید

فرشته نوری

فرشته نوری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۱۴۱ نظر)

با سلام،واخواهی بعد از ۲۰ روز از زمان اطلاع ممکن است

الهام دامغانی ثانی

الهام دامغانی ثانیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۶۷۳ نظر)

با سلام
ظرف ۲۰ روز از تاریخ اطلاع واخواهی نمایید

ندا فرخ نیا

ندا فرخ نیا

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۹۱ نظر)

باسلام
ظرف ۲۰روز از اطلاع واخواهی نمایید

ندا السادات روناسی

ندا السادات روناسی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۵۴ نظر)

با سلام
اگر ابلاغ واقعی انجام نشده باشد، با اثبات بی‌اطلاعی، واخواهی خارج از مهلت پذیرفته می‌شود؛

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید