برداشت وجه از حساب بدون اطلاع با رمز دوم و خرید اینترنتی

پرسیده شده ۲ سال پیش۱۰ پاسخ ثبت شده

وقت بخیر، از حساب بنده چند روز پیش مبلغ پونصد هزار تومن از کم شده از طریق خرید اینترنتی با رمز دوم، ولی بنده اون ساعت اصلا هیچ خرید یا استفاده‌ای از کارتم نکردم. چطور باید پیگیری کنم؟ به چه عنوان شکایت کنم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

برای پیگیری برداشت غیرمجاز اینترنتی، باید با دریافت پرینت تراکنش از بانک، شکایتی با عنوان کلاهبرداری رایانه‌ای یا برداشت غیرمجاز از طریق دفاتر خدمات قضایی یا دادسرا ثبت کنید تا موضوع توسط پلیس فتا بررسی شود.

این روند کلی پیگیری است، اما شناسایی عامل و بازگشت وجه به در دسترس بودن اطلاعات دقیق تراکنش و پذیرنده بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

نحوه شکایت از برداشت اینترنتی بدون اطلاع

ابتدا پرینت گردش حساب و اطلاعات کامل تراکنش شامل زمان، مبلغ و نام پذیرنده را از بانک دریافت کنید. سپس با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی یا دادسرا، شکایتی کیفری تحت عنوان کلاهبرداری رایانه‌ای یا برداشت غیرمجاز از حساب بانکی ثبت نمایید. پرونده برای بررسی تخصصی به دادسرا و در صورت نیاز به پلیس فتا ارجاع داده می‌شود تا از طریق شاپرک و بانک پیگیری لازم صورت گیرد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱۰ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
سید رضا صالحی

سید رضا صالحی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۴ نظر)

وقت بخیر. در چنین مواردی ابتدا باید از بانک خود پرینت گردش حساب و اطلاعات دقیق تراکنش (شامل زمان، مبلغ، نام پذیرنده و ...) را دریافت کنید. سپس با مراجعه به دادسرای جرائم رایانه‌ای، شکایت خود را تحت عنوان "برداشت غیرمجاز از حساب بانکی" ثبت نمایید. در شکواییه توضیح دهید که بدون اطلاع شما از رمز دوم استفاده شده و شما هیچ خریدی نداشته‌اید. در ادامه، دادسرا از بانک مرکزی و شاپرک استعلام می‌گیرد و در صورت احراز، امکان برگشت وجه یا شناسایی عامل وجود دارد.

محمد پارسا

محمد پارسا

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۹ نظر)

باسلام ، شما می توانید شکایتی تحت عنوان کلاهبرداری رایانه‌ای مطرح کنید.

حسین مظاهری تهرانی

حسین مظاهری تهرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۸۳ نظر)

با سلام
به پلیس فتا مراجعه نمایید.

پویا فهیم

پویا فهیم

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۷ نظر)

شکایتی تحت عنوان کلاهبرداری رایانه ثبت کنید

نمایش ۶ پاسخ دیگر وکلا
غلامرضا قربانی

غلامرضا قربانی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۷(۷۲ نظر)

احتمالا حساب شما هک شده است می‌توانید به اتهام کلاهبرداری اینترنتی و تحصیل ما را از طریق نامشروع شکایت خود را طرح نمایید

ابراهیم صفری

ابراهیم صفری

کارشناس حقوقی

۴٫۷(۱۰۴ نظر)

با سلام
ابتداعا شکایتی با موضوع کلاهبرداری رایانه‌ای تنظیم و از طریق دفاتر خدمات قضائی ثبت کنید تا در دادسرا رسیدگی و در صورت نیاز به پلیس فتا ارجاع گردد .

امیر محمد کریمی

امیر محمد کریمی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱۲۸ نظر)

باید شکایت تنظیم نمایید تا دادسرا دستور بررسی حساب صادر نماید.

سعید قیطانی

سعید قیطانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۴۱ نظر)

سلام
تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کیفری مطرح کنید

مرتضی حاتمی فر

مرتضی حاتمی فر

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۶۰ نظر)

درود تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کیفری مطرح نمایید

محمدرضا توکلی

محمدرضا توکلی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۷۵ نظر)

با سلام تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید