برای پیگیری و به جریان انداختن پرونده اعسارم به کجا باید مراجعه کنم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۴ پاسخ ثبت شده

متاسفانه به دلیل عدم آگاهی از مراحل قانونی خواستم بپرسم که موضوع اعسار که فرمودید پیگیری از شعبه و یا باید نقدی پرداخت کنید که زودتر انجام بشود. به کجا و کی باید پرداخت کنم و این پول باید چقدر باشد که پرداخت کنم ؟ آیا به دادگاه پرداخت کنم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

برای ثبت و به جریان انداختن پرونده اعسار باید به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده و فرم اموال و شهود را تکمیل کنید. همچنین پرداخت بدهی یا مبالغ اعلامی از طریق اجرای احکام به سپرده دادگستری یا حساب طلبکار صورت می‌گیرد.

این روند کلی ثبت دادخواست است و تعیین میزان پرداختی یا زمان آن به وضعیت رای صادرشده در پرونده شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

مراحل ثبت و پرداخت در دعوای اعسار

برای شروع و پیگیری دعوای اعسار باید به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده و با ارائه مدارک، فرم صورت اموال و اطلاعات شهود دادخواست خود را ثبت کنید. پرونده پس از ثبت، به دادگاه نخستین رسیدگی‌کننده فرستاده می‌شود و وقت رسیدگی با حضور شهود تعیین می‌گردد. در صورت نیاز به پرداخت بدهی، این اقدام باید از طریق اجرای احکام به حساب سپرده دادگستری یا طلبکار انجام شود و هزینه دادرسی اعسار نیز در همان دفاتر قضایی دریافت می‌شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
علی زنجانی

علی زنجانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

با سلام
شما با مراجعه به دفتر خدمات قضایی پس ازتکمیل فرم صورت اموال و فرم شهود دادخواستی به خواسته صدور حکم اعسار مطرح میکنید سپس دادخواست شما به شعبه ارسال- وقت رسیدگی تعیین میشود-ودرجلسه رسیدگی شهود خود را در جلسه حاضر میکنید تاشهادت دهند.سپس حکم به قبولی اعسار و تقسیط مبلغ بدهی صادر میشود هزینه آنهم حدود150تا200هزار میباشد که به دفتر خدمات قضایی میپردازید

نیلوفر سامان پور

نیلوفر سامان پور

کارشناس حقوقی

۵٫۰(۳ نظر)

با سلام
مرجع رسیدگی‌کننده به دعوای اعسار در مورد محکوم، دادگاهی است که در ابتدا به دعوای اصلی رسیدگی کرده است. شما باید دادخواست اعسار را از طریق دفاتر خدمات الکترونیکی ثبت بفرمایید. اگر اعسار از پرداخت هزینه ی دادرس دارد از همان ابتدا مطرح کنیدو اگر اعسار از پرداخت محکوم به دارید پس از صدور حکم عنوان فرمایید.

سید روح اله معزی

سید روح اله معزی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۴(۳۱ نظر)

سلام بدهی تان را باید از طریق اجرای احکام به سپرده دادگستری یا حساب طلبکار واریز کنید .

امیر ضیغمی

امیر ضیغمی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۹۷ نظر)

با درود فراوان
مراجعه نمایید به دفاتر خدمات الکترونیک قضائی و نسبت به ارائه اعسار و مدارک اقدام نمایید در دفاتر مدارک مورد نیاز و فرم ها را به شما ارائه میدهند .

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید